F May 2015 - Another Dominika

May 2015

Co mi přinesl květen?
Mimo odmaturování (s vyznamenáním!!) i pár věcí, kterými jsem si udělala radost.

Moje první odměna za maturitu, byla tak trošku předčasná, ale nešlo odolat. Tuto skvělou plátěnou tašku Garand Brand ještě pořád seženete na garandbrand.cz. A samozřejmě jsem na e-shopu nemohla nechat ani CD Pauliho Garanda, jehož songy mi hrály v uších celý květen a držely mě nad vodou při předmaturitních krizích.


Scháněla jsem balerínky a nakonec si domů odnesla tyto dvě krásky! Obě dvě jsou z F&F. Obzvlášť nadšená jsem ze Slip-On botiček, které se mi nikdy nelíbily, ale když jsem uviděla tyhle, zamilovala jsem se na první pohled, jsou celé krajkové a perfektně sedí na noze, takže jasná volba!
Sportovní tílko aneb motivace ke cvičení. A musím říct, že se v něm cvičí úplně parádně, tak snad už konečně začnu se sebou něco dělat pravidelněji. Opět nákup z F&F.

A nebyla bych to já, kdybych si nekoupila něco ze sekáče. Ikdyž tento měsíc toho moc nebylo. Nahoře můžete vidět bordó tričko se 3/4 rukávem se zajímavou aplikací na ramenech. Pod ním je bílý peplum svetřík s polovičním rukávem a s úžasným vzorem. A nakonec nejměkčejší a nejpohodlnější svetr, bez kterého bych nemohla odejít. Díky němu se snad i začínám těšit na zimu, ale jak se znám, využiju ho i v létě, protože mně bývá zima za jakéhokoliv počasí.

A na závěř knížka, na kterou jsem se těšila celé období maturit a musím říct, že to čekání se vyplatilo. Úžasná knížka!

CONVERSATION

6 komentářů:

  1. Tu knížku bych si také ráda přečetla, ostatně jako milion dalších knížek :D A tílko na cvičení je krásné :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To znám až moc dobře, mám celý seznam knížek, co bych si ráda přečetla :D Tak snad se k nim v létě dostanu :)

      Vymazat
  2. Moc pěkný článek ty Slip-On boty se mi taky nikdy moc nelíbily, až poslední dobou :) Jinak krásné věci a knížku Jíst meditovat milovat mám taky hrozně ráda :))
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) Já jsem z knížky úplně nadšená a pořád se nemůžu rozhodnout, jestli je lepší knížka, nebo film ;)

      Vymazat
  3. Líbí se mi moc boty i tílko sportovní :)

    OdpovědětVymazat
  4. Děkuju :) ..jsem z nich úplně nadšená :)

    OdpovědětVymazat