F July 2015 - Another Dominika

July 2015

Tento měsíc? ..pěkný kolotoč!



Hned na začátku měsíce můj blog byl schválen na portálu blogerky.cz a tím pádem tam můžete nalézt i články  z mého blogu! Jsem z toho nadšená, jelikož se mi krůček po krůčku plní můj sen mít funkční blog a i díky tomuhle mám pocit, že to můžu zvládnout.
♥ Mimochodem, mám už tady 33 pravidelných čtenářů, děkuji strašně moc! ♥
Další úžasnou věcí na začátku měsíce bylo to, že jsem vyhrála Giveaway u mé jmenovkyně Dominiky. Ještě jendou moc děkuji! ♥ A těším se, až mi balíček přijde :).
První sobotu v měsíci jsme se s kamarádkou vypravily do Primarku, ze kterého jste si mohli přečíst hned dva hauly :D.
TADY a TADY
A jsem na sebe nejpyšnější, protože jinak jsem si v tomto měsíci nic nenakoupila!
..ikdyž upřímně si myslím, že kdybych ještě nějakou tašku přinesla domu, rodiče už by mě asi přestěhovali někam na Sibiř (ikdyž myslím, že i tam bych si nalezla nějakou cestu do obchodů).


O pár dnů později jsem už opět seděla v aule vysoké školy, tentokrát při zápisu. Konečně můžu s hrdostí prohlásit, že je ze mě studentka Vysoké školy ekonomické v Praze, Fakulty mezinárodních vztahů, nádherného oboru Podnikání a právo. Vím, že to bude masakr, ale strašně se na to těším. A vím, že to zvládnu. Jen poprat se celkově s celým vysokoškolským systémem bude trošku na dýl, ale pro teď je kolej zařízená, rozvrh poskládaný, seznamovák zaplacený.. jo, to půjde.


Další týden už jsem byla zase na cestách, tentokrát na fesťák. Článek si můžete přečíst TADY. Byl to jeden z nejlepších zážitků a jsem strašně šťastná, že jsem se ho mohla zúčastnit. Mimo jiné jsem tam oslavila i svoje dvacáté narozeniny.. Neskutečné, jak to letí. Dostala jsem úplně nádherné věci, které mi udělaly neskutečnou radost. Část z nich můžete vidět ZDE.


Ale to v tomto měsíci nebylo všechno. Protože mimo všech těch skvělých zážitků, návštěv kaváren, přečtených stránek knih a snězené čokolády, jsem odpracovala několik desítek hodin na brigádě. A musím říct, že už mi z toho pěkně hrabe. Aneb věta: "A Billa kartičku máte?" mě straší už i ve snech (spíš teda v nočních můrách). A řeknu Vám, že už se nemůžu dočkat, až konečně začně škola. Já vím, zní to šíleně, ale dvanáctky jsou horší. Kord když vám je nacpou hnedka za sebou, takže se domu chodíte v podstatě jen vyspat. Ale co už, já to tam vlastně mám i ráda, s některými lidmi je i sranda, někteří jsou.. no škoda slov.  Už jenom tři týdny a je to za mnou!

Užívejte prázdniny a těm z vás, kteří mají nějakou prázdninovou brigádu, ať to uteče a kupte si něco hezkého za odměnu!

CONVERSATION

20 komentářů:

  1. V prvom rade, gratulujem k narodeninám. Mne sa len včera konečne podarilo byť doma, hoci aj to som bola rozlietaná kade možne. Výhru ti teda už dnes pošlem. V Primarku som tiež v posledných dňoch nakupovala často, okrem iného aj presne taký istý bodkovaný pršiplášť (či čo to vlastne je). :) prajem ti teda všetko dobré na vysokej škole, hlavné je, keď sa na to tešíš. :)
    DominicaLand

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju! :) Jj, úplně v pohodě, s odesláním se nestresuj, já sama vím, jak je to o prázdninách s časem ;) Jéé, tak to je náhoda! ..ale ani se tomu nedivím, ten pršiplášť je vážně krásný! (dokonce se těším, až bude pršet a já ho budu moct vytáhnout :D ) ..a děkuju ještě jednou! Těším se moc, jsem strašně zvědavá, jaký to celý bude ;)

      Vymazat
  2. Tie veci z primarku boli všetky dokonalé! + gratulujem k štúdiu, určite to bude fuška, ale ty to zvládneš;)

    OdpovědětVymazat
  3. gratuluju k přijetí na vysokou:) ty věci z primarku jsou skvělé, jen mě mrzí že jsem tam také neobjevila ty kraťasy s vysokým pasem, vypadají skvěle:(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju! :) To je škoda, protože jsou vážně úžasné.. tak třeba na podobné narazíš v jiném obchodě :)

      Vymazat
  4. v primarku sis koupila boží věci, ty batohy ti závidím :O
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
  5. Super veci z primarku :) aj ja som tam minule bola a tiež som kúpila pár vecičiek :)

    OdpovědětVymazat
  6. tenhle měsíc byl i pořádný kolotoč pro mě :) Jinak gratuluji k přijetí na VŠ, bude to pořádný adrenalin :) a taky gratuluji k narůstajícím blogerským úspěchům :)

    OdpovědětVymazat
  7. Krásne sú tie veci z Primarku, strašne rada by som Primark navštívila, len je bohužiaľ vzdialený cez celú dĺžku Slovenska a ešte do Viedne :D Určite by som si tam toho mega veľa nakúpila, keď sú tam tak super ceny, haha
    Girl Who Is Obsessed | girlwhoisobsessed.blogspot.sk *-*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jej, tak to máš opravdu daleko :( ..ale určitě se tam jednou podíváš, zatím můžeš šetřit, protože s prázdnou určitě neodejdeš :D

      Vymazat
  8. Gratuluji k přijetí na vysokou školu, je to velký boj a doufám, že budeš silná holka!:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji! :) ..v to doufám taky, ale když si za něčím jdu, tak dokážu bojovat :)

      Vymazat
  9. Také jsem nakupovala v Primarku..:)

    OdpovědětVymazat