F 5 | October 2015 - Another Dominika

5 | October 2015

Nemůžu uvěřit, že říjen je už za námi! Toto ale letí.. Ale nebudu tady sentimentálně řečnit. Protože o tom dnešní článek být nemá. Ikdyž abych byla upřímná, nemám nejmenší tušení, jaký tenhle článek bude. Asi pětkrát jsem ho kompletně celý přepisovala a stále nevím, co z toho nakonec vznikne. Momentálně na tom nejsem moc dobře, ale to by bylo na úplně jiný článek, který vás nejspíš, pokud na něj najdu dostatek síly, nemine.

1) Přežila jsem další měsíc na vysoké. Mám za sebou první testy a začínám se pořádně šprtat nervovat. Hlavně to moje milované právo mi dělá starosti, kord když nerozumíte každé druhé větě a každá první věta je pro vás snad ještě větší záhada než ta druhá. A o němčině se už snad ani nemusím zmiňovat. Na úterní test se opravdu těším, ale ještě víc se těším, až konečně po X týdnech uvidím poprvé svojí učitelku.

2) Plánuju spoustu změn. Akorát nevím, jestli na ně seberu odvahy. Což je můj věčný problém.
Změny plánuju i na blogu. Poslední dobou hodně přemýšlím nad tím, jakým směrem se ubírat. Jestli kývnout na nabídku spolupráce, jestli se stát součástí mainstreamu, nebo se dát vlastní cestou, nebo co vlastně bude. Pro začátek můžu snad jen napsat, že se na blog budou objevovat více články -procesněnázývané- rozkecávací.
Blog se stane více osobnější, takže pokud chcete vědět, jak, ok spíš jestli vůbec, přežiju prvák na vejšce, co obnáší dospělácký pražský život a jak si vybrat to správné koště pro vaši domácnost, zůstaňte se mnou!

3) Moje TOP trojka za tenhle měsíc. High waisted kalhoty z F&F, kabelka taktéž a kotníčkové boty z Humanicu. K tomu kabát, velká šála a vyrážím do města! :)




4) Po dlouhé době měsíc, kdy jsem nepřečetla snad ani jednu knížku a neviděla ani jeden nový film. Vlastně jsem za celý říjen viděla jen jeden film, pár dílů Comebacku a nespočet dílů Nákupních maniaček - taková moje nová terapie.
V listopadu to budu muset napravit, aneb štěstí, že holky z A Cup Of Style vydávají svojí knížku. S kým se uvidím na jejich autogramiádě? :)

5) Rozhodla jsem se prodat svojí vysněnou zrcadlovku.  Zrcadlovkou byly focené snad věechny fotky na tomto blogu, kromě této dnešní a nejspíš i těch následujících. Omlouvám se za sníženou kvalitu fotek, ale pokusím se to vymyslet nějak jinak.
Kdyby měl někdo zájem, dejte mi vědět na e-mail: anotherdominika@gmail.com.
(Tělo Nikon D70s, 3 objektivy, 2 clony, 2 baterky + paměťovka)

Doufám, že se máte lépe, než já! :)

CONVERSATION

54 komentářů:

  1. Veľmi sa mi páči farba tej kabelky a taktiež topánky sú úžasné! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Počas októbra sa mi tiež vôbec nedarilo čítať knihy (a to mám rozčítané štyri naraz), pozerať filmy, ísť si zabehať či vôbec prispievať na blog. Ale posnažím sa to zmeniť. Tiež rozmýšľam nad nejakými zmenami na blogu, no len uvidím, či sa mi to vôbec podarí. :) Všetky tie tri veci, čo si si kúpila, vyzerajú super. Inak to, či prijmeš tú spoluprácu alebo nie, neznamená, že sa tvoj blog nejako výrazne musí zmeniť - pokiaľ teda práve o to nejde. Tak už sa rozhodni, ako uznáš za vhodné. :))

    DominicaLand

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak koukám, že říjen je nějaký zakletý :D ..ale snad se to v listopadu zlepší :)) Děkuju moc za komentář, Domi! :)

      Vymazat
  3. Kabelka je úplně pecková a boty se mi taky hodně líbí :)

    OdpovědětVymazat
  4. krásne botičky !!! :)

    https://clodyteenmummy.wordpress.com/

    OdpovědětVymazat
  5. Na nové změny blogu se těším :) kabelka je božská :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
  6. Krásný nový design (aspoň myslím, že je nový) :) se školou ti držím palce, stejně jako s prodejem zrcadlovky a všemi změnami které plánuješ :) Cappuccino Lover

    OdpovědětVymazat
  7. Obdivuji tě, já bych právo nedávala vůbec, tak ti držím palce, ať se ti daří více a více :)) Jsem zvědavá jak rozhodování a změny dopadnou. :) A moc se mi líbí tvá nová kabelka :)

    OdpovědětVymazat
  8. Koukám, že nový rok je por nás všechny dost těžký :/ Já jsem na tom dost bídně...a proto jsem ráda, že se dneska konečně odhodlám vytáhnout paty z domova a jet s kamarádkama do Prahy na Stážistu. Už potřebuju vysmahnout :) Taky chci blog udělat osobnější, což mi asi docela půjde, jelikož je tam i tak dost osobních článků...ale upřímně mě teď trošku stáhlo ke dnu okolí a mám pisálské zatmění :/
    Drž se kočko, ty všechno zvládneš :)
    http://chaoticandglamour.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé, tak to si užij! Určitě si oddych zasloužíš.. a školu určitě zvládneš, neboj, nějak se to usadí a půjde to :)
      To mě mrzí, ale určitě nápady na články zase přijdou :)
      Nápodobně! Musíme to zvládnout! :)

      Vymazat
  9. Nojo, první měsíc na výšce je koukám pro všechny tak nějak nervově a psychicky vyčerpávající :D jinak to není ani u mě. A to za sebou nemám ještě ani jeden test, jen pár esejí... ale to zvládnem!
    Getmovin by Deni

    OdpovědětVymazat
  10. Hezký článek, chápu, že první měsíc na vejšce je hektický, ale ono se to poddá :) Jinak taky jsem nestihla v říjnu číst :(

    Ili Libertad

    OdpovědětVymazat
  11. Ta kabelka i botky jsou úžasné! :) Na osobnější články se moc těším, rod tebe si ráda přečtu i o tom, jak vybrat správné koště! :D

    SweetElis

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju! :) A děkuju ještě jednou, že se ti takové články ode mě líbí :)

      Vymazat
  12. Doufám, že na té vysoké to bude každým měsíce lepší a lepší. Já minulý rok byla v prváku na střední, takže celkem chápu tvé pocity. Nebylo to zrovna jednoduché a to jsem teprve na střední, nevím, co budu dělat na vysoké. Moc se těším na tvé články ze života, ale mysli na to, že by to někdy chtělo i trochu kosmetiky pro tvou jednu čtenářku, která takové články ráda čte :) Jinak tvoje top trojka je vážně TOP. Já si podobné botičky pořídila nedávno v CCC. A jinak do čtečky jsem si konečně stáhla knížku Posel, teď jen dočtu, co mám rozečtené a pustím se do této knížky. Jinak já asi trhám rekordy, protože jsem tento měsíc přečetla asi osm knížek :D

    October Favourites

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V to já doufám taky! :) Vysokou máš ještě za dlouho, vůbec se s ní zatím nestresuj a užívej si (v rámci možností) střední :)
      Neboj, na kosmetiku určitě nezanevřu, už teď mám v hlavě pár nápadů :D
      Vážně?? Super! Doufám, že se ti budu knížka líbit minimálně tak moc, jako mně :))

      Vymazat
  13. Ou, tak snad se to všechno zlepší a ty se budeš cítit lépe a šťastněji! Na ty rozkecávací články se těším a určitě tu zůstanu! :D


    Klára
    NARA blog
    http://natalieklara.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  14. Tá kabelka je prekrásna, milujem tu farbu! ♥ Inak ti držím palce aby si zvládla všetko čo ťa čaká, síce viem, že je to smiešne prirovnať strednú ku vysokej, ale aj ja toho mám už cez hlavu a niekedy jediné čo chcem je vyhodiť von oknom všetky zošity a knihy ktoré mám. Ale potom keď to všetko dopadne dobre tak si poviem, že to predsa len stálo za to. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já také! :) Vůbec to směšné není.. střední (alespoň ta moje) taky nebyla žádná procházka růžovou zahradou, takže tě chápu :) ..ten pocit úplně znám! Já bych taky nejradši všechno vyhodila, ale děsí mně, že bych to pak musela jít sbírat :D

      Vymazat
  15. Tak rifle, kabelka a boty vypadají super! Hned bych je brala taky!
    Ještě si se nezapojila do soutěže na blogu? Tak honem soutěž totiž dnes končí!
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  16. Na ty vykecávácí články se těším - přesně ty mám na blozích ráda :) A struggle na vysoké budu (promn, víš jak to myslím :)) číst jako vysokoškolačka vždycky ráda :D :)

    OdpovědětVymazat
  17. Tá kabelka je krásna :))
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  18. Musím súhlasiť s ostatnými... Kabelôčka nádheená. Krásny članok :-).
    www.londongirl01.blogspot.sk
    ❤NINA❤

    OdpovědětVymazat
  19. Krásne veci! A určite píš to čo chceš, myslím že to bude dobrý nápad. :)

    OdpovědětVymazat
  20. K přežití prváku ti moc gratuluju! :D Moje ségra je také na vysoké, v druháku v Brně na právech a když ji sluším říkat některé zákony nebo něco k tomu, většinou tomu vůbec nerozumím :D Heh, ale přeju hodně štěstí, určitě se to všechno zvládneš naučit a určitě to všechno i pochopíš! :)
    Já jsem také moc nečetla :/ Doccela mě to štve, tak doufám, že listopad bude lepší :D
    Proč prodáváš zrcadlovku? :)
    DENYII

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Spíš bych to nazvala přežívání prváku :D
      To se ti vůbec nedivím, tak tomu nerozumím a to v podstatě právo studuju :D Doufám v to.. děkuju :)
      Protože ji mám doma, přes týden jsem na koleji a tím pádem ji nemám šanci využít tak, jak bych chtěla..

      Vymazat
  21. Pekne ulovky, ta kabelka je krasna!
    http://theraspberrylipstick.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  22. Super kabelka, ta se bude hodit snad ke všemu :)

    OdpovědětVymazat
  23. Prodáváš z finančních důvodů? Věř, že všechno bude zase dobré :) Nejdůležitější je si udržet pozitivní přístup.
    Taky plánuju články více osobního rázu, věci, nad kterými se lidi zamyslí a reporty z důležitých akcí, nejen věci o módě. Je skvělé, že nejsem sama ! Ráda si přečtu o osobním životě, o domácnosti atd

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nene, z finančních důvodů to není :))
      Tak to jsem taky moc ráda, že s tímto přístupem nejsem sama! :)

      Vymazat
  24. Super článok ;) Veľmi sa mi páčia tvoje tipy článkov :)))
    Fashion Lovers

    OdpovědětVymazat