F Music - Another Dominika

Music

Nemám ráda otázku, jaké interprety ráda poslouchám. Protože abych byla upřímná, poslouchám všemožný miš maš napříč žánry, který vám nejspíš nebude dávat žádny smysl. Ale taková já holt už jsem.

Normální, běžný den s Pipes and Pints.
Jestli to ještě nevíte, tak Pipes and Pints jsou moje naprostá srdcovka. A tak nemůže být divu, že mě doprovází snad každým dnem. Hlavně po ránu mě dobíjí energií a na můj běžný den, kdy se mám v rámci možností fajn, nic mě nenaštvalo a jdu vstříc dalším přednáškám, jsou mými neustálými společníky.


Jsem bez nálady a na řadu přichází rap.
Ok, na rapperku by mě asi nikdo moc netipoval, ale pravda je, že mi v uších hraje víc než často. Miluju česko-slovenskou scénu, moje brzké teens léta provázel Jayk3M, momentálně mi společnost dělá hlavně Paulie Garand a Majk Spirit. Když odmítám nad čímkoliv přemýšlet, pustím si je.



Mám depku, vítejte sad and deep songs.
Když na mě přijde nálada aneb vlezte mi všichni na záda, nebo mám depku, špatný den - nazvěte si to jak chcete - pouštím si Lanu Del Rey. Nebo Adele. A nebo Toma Odella. A nebo všechny tři dohromady.



Přestaň depkařit a začni žít.
A přesně teď přišla ta chvíle na všechny ty rádoby rádiové hity, a tak se na mém playlistu objeví snad vše, co usoudím, že je tak moc popové, optimistické a veselé, že mi to zaručeně musí zvednout náladu. Je libo třeba Shut up and Dance?


Mohlo by být hůř.
Znáte takový ten den, kdy se máte sice na nic, ale pořád by mohlo být hůř? Tak v tu chvíli se spouští můj milovaný Ed Sheeran, nebo třeba taková Taylor Swift. Nejlíp v jejich společné písničce Everything Has Changed.



Je mi smutno v noci a nemůžu spát.
Tak to je úplně jasný. Přichází na řadu maraton klipů One Direction.
A prosím, neptejte se mi, jak je to možné. Je to moje taková tradice. Naštěstí se mi to už asi tak rok nestalo.



Můj běžný den podruhé aneb přestaň poslouchat Pipes and Pints.
Teď přicházejí na řadu všichni ti, na které se v mém výčtu ještě nedostalo.
Celeste Buckingham, Johny Machette, ATD, Cookies, Covers for Lovers, NEBE, Miley Cyrus, Mandrage.
A rozhodně nesmím zapomenout na mojí milovanou Demi Lovato, která je prostě neskutečná, s každou další písničkou, CDéčkem, videoklipem nevěřím, že se dokázala posunout opět o takový kus. A jen tak mimochodem, její nové CD je naprostý must have k poslechu.



A jak to máte s posloucháním písniček vy? :)

CONVERSATION

34 komentářů:

  1. Máš to hezky rozvrhnouté. :) Moje chuťe na různé žánry hudby jsou naprosto nekontrolovatelné. :D Poslední dobou jsem si akorát navykla pouštět si klasiky, když dělám něco do školy. Dobře se mi při tom soustředí. :)
    KattyLife

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to možná s klasiky zkusím taky, už vážně nevím, co dělat, abych se na něco dokázala soustředit..

      Vymazat
  2. Mám to nějak podobně :D Demi mám taky ráda, je úžasná! <3
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
  3. Pekný článok. :) my sme teraz na angličtine mali napísať niečo o našom obľúbenom hudobnom štýle - no ja tiež žiadny nemám. Počúvam všetko, čo sa mi páči a nejak to ani nezaraďujem do týchto kategórii. Taylor Swift a Eda Sheerana milujem <3 Ja to síce nemám rozdelené takto, ako ty, no momentálne sa vraciam k tým svojim playlisto, ktoré vydávam každý mesiac, a spomínam tak na niektoré obdobia môjho života. :)

    DominicaLand

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To se mi právě na tvém blogu líbí, že si každý měsíc shrneš právě písničkama a pak si s nimi pojíš jednotlivá období.. :))

      Vymazat
  4. Shut up and dance je zas moje srdcovka! Tolik pozitivní energie v jedné písničce! Mám ji fakt ráda, hlavně třeba na běhání :D a od Demi mám ráda Up! :)) jinak jsme na tom stejně, taky to střídám, ale to snad asi každý, kromě těch co poslouchají takové to "elektro vymývání mozku" ať jsou veselí či smutní :D
    www.getmovincz.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím, ta písnička je doslova nabitá pozitivní energií! :) Díky za připomenutí písničky Up, na tu jsem úplně zapomněla a přitom jsem jí měla tolik ráda :D

      Vymazat
  5. Demi je super, ale novým albumom ma dosť sklamala. Sledujem ju hádam už od Camp rocku, čo je pre mňa teda dosť dlho, ale nejak proste som čakala viac. Za to Selena Gomez to dosť novým albumom zabila podla mňa :) ja som totálny ministry of sound milovník, a rádiové hity mi moc nič nehovoria,, ak aj áno, väčšinou je to preto, že to počúvam dávno pred tým ako to príde do rádií a potom voilá, zrazu to tam je - pre mňa to znamená, že teda končím, nemám rada mainstream i keď niekedy nie je naškodu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to si poslechnu nové album od Seleny, abych mohla posoudit :)) ..já rádiové hity také moc neznám a už vůbec ne ty nové.. občas se ke mně nějaký dostane třeba v obchodě, ale jinak už mě to docela silně míjí, možná je to způsobené i tím, že stejně jako ty nemám ráda mainstream ;)

      Vymazat
  6. Mám to úplně stejně, prostě poslouchám až na dechovku všechno =D.
    S tebou bych se shodl u těch sad and deep songs =), ale na podzim bych se jim vyvaroval ;)

    Michael
    www.ontheleaf.net

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dechovky mi taky nic neříká :D
      Já se jim snažím vyvarovat celoročně, ale vždycky si ke mně cestu najdou ;)

      Vymazat
  7. Z týchto počúvam jedine Adele, Lanu a Toma Odella :) A občas si pustím klip k Story of My Life od One Direction, ten sa mi naozaj páči. Inak počúvam takmer všetko - slovenské kapely, zahraničné veci, filmové soundtracky (to veľmi veľmi často :D ) a niekedy aj nejakú klasickú hudbu (keď mám na to náladu) :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Klip k Story of my life je vážně pěkný :)) Tyjo, já slovenské kapely snad vůbec neznám, hádám, že bych to měla napravit ;)

      Vymazat
  8. priznám sa poznám len tú pieseň od Lany :) ale super si to napísala, tiež počúvam rôznu hudbu na rôzne nálady :D

    OdpovědětVymazat
  9. Krom songu od OD mám všechny ráda, speciálně na Taylor nedám dopustit :) Ale přiznám se, že píseň, kterou nazpívala s Ed Sheeran slyším prvně, díky za hudební inspiraci :))

    ChicByJane.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Taky nemám ráda, když se někdo ptá, čí písničky poslouchám. Jako kdyby se měl poslouchat jen jeden interpret pořád dokola :D

    SweetElis

    OdpovědětVymazat
  11. Night Changes milujem ! :) super článok :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  12. Wow! Pěkný článek! S těma náladama a písničkama to mám podobné! :)

    everythingononepaper.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  13. Super tipy! Rádiové hity jsou na zlepšení nálady nej :)
    The Colorful Blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím :) ..to jsou asi jediné chvilky, kdy je jsem ochotná poslouchat :)

      Vymazat
  14. Taky nesnáším otázku ohledně hudby. Nikdy nevím, co odpovědět. Pamatuji si, když se mě jeden kluk ptal několikrát a já prostě nevěděla. Řekl mi,že se nemusím bát, že by se smál....nechápal, že nevím, co odpovědět a ne, že by šlo o to, jak by reagoval :D
    Něco málo máme společného....např. Eda :))
    http://chaoticandglamour.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D :D Jo, tak to přesně znám.. :D ..já už si radši vždycky v hlavě představuju, co bych tak mohla odpovědět, ale když na to přijde, zase vypadám jako negramot, co v životě nic neslyšel :D

      Vymazat
  15. No tak Majka Spirita mám taky moc ráda! :) Bez něj už si tu hudbu ani neumím představit :)

    OdpovědětVymazat