F November 2015 - Another Dominika

November 2015

Musím se přiznat, že souhrny měsíce začínám psát vždycky už v půlce měsíce. Napadá mě spoustu věcí, se kterými se chci s vámi podělit a mám strach, že bych je do konce měsíce zapomněla. Možná to je důvod, proč vždycky tyhle články na konci měsíce přepisuju, jelikož na konci měsíce mám úplně jinou náladu, než v prostředku a pak tu mám dva články o daném měsíci. #klasickádomča



Každopádně měsíc je za námi. A to znamená jediné, Vánoce se blíží! ..už jsem vám někdy říkala, jak strašně moc miluju Vánoce? Naplánovala jsem i pár článků s vánoční tématikou, jen jejich realizace lehce pokulhává (rozuměj nemám ještě ani nadpis), ale slibuju, že je dám dohromady! Jo a jsem jediná, kdo ještě nemá ani jeden dárek?
A listopad byl nakonec celkem fajn (když pominu všechny ty hrůzy, co se momentálně dějou ve světě a ke kterým se mi moc nechce vyjadřovat tady na blogu).

Viděla jsem holky z ACOS! Což je obrovský důvod k radosti sám o sobě, kord když jsou obě tak strašně moc sympatické. Díky jejich křestu jsem se sešla po dlouhé době i se spolužačkou z gymplu a doufáme , že se teď budeme vídat častěji!
Na škole jsem se začala bavit s více lidma a k mému překvapení zjišťuju, že jsou skvělí. Ještě jsem nenarazila na člověka, co by byl vyloženě nějak protivný. Stejně tak moje spolubydlící, se kterými jsem se z počátku moc nebavila, jsou nakonec v pohodě. A už za pár dnů vyrážím na náš vysokoškolský ples, což mi připomíná, že nemám žádné šaty, protože světe div se, přibrala jsem a všechny šaty jsou mi malé a nemám ani oranžovou kytku, abych dala najevo, ke které patřím fakultě #whocares.
Ale to není jediná akce, na jakou se v prosinci chystám. Ale o tom zas někdy příště..


Taky jsem si říkala, co jsem to začala psát za články. Jasně, blog je můj a můžu si na něj psát, co já sama chci, ale neustálé si stěžování na všecko? ..upřímně jsem v šoku, že jste mi tu mé drahé a nejskvělejší čtenářky zůstaly. A to je další věc, o které bych chtěla něco málo napsat. Uvědomuju si, že bych měla být mnohem lepší blogerka, nevydávám články tak často a už skoro vůbec nekomentuju vaše články. Mrzí mě to, ale holt teď to moc nestíhám. Články čtu většinou mezi/na přednáškách a bohužel mi nejde komentovat z mobilu. A když už mám čas, tak chybí nálada a když mám náladu, tak většinou narážím opět na nedostatek času. Ale blogování miluju, miluju vaše blogy a nikdy nepřestanu žasnout nad tím, jak jste skvělé!
A tak jsem začala dávat dohromady věci do mé první giveaway, tak doufám, že se v průběhu prosince zapojíte!

A pokud si chcete zlepšit náladu, pusťte si Pavla Calltu, Mig 21, nebo třeba Paulieho Garanda - na nich totiž ujíždím celý listopad. Popřípadě Fakjů pane učiteli je taky skvělý zlepšovák nálady.

Teď přemýšlím, co jsem vám to chtěla ještě napsat. Asi to, že když tohle píšu, sedím v autobusu (klasika všech klasik), těším se na následující dny volna, relaxu, nákupů, akcí a odpočinku. A pomaloučku, polehoučku se musím začít učit na závěrečné testy. Miluju školu, fakt že jo.. aspoň že jsme z toho tak nějak všichni vyklepaní a necítím se jako naprostý mimoň.
Nebýt na nic sama, to je ten klíč ke všemu.

P.S. A teď už vážně jdu dávat dohromady články na prosinec.

CONVERSATION

30 komentářů:

  1. Hezké shrnutí :) Taky na tom ještě nejsem mco dobře s nakoupenými dárky :D

    Ili Libertad

    OdpovědětVymazat
  2. Fajn článek! Rozhodně nejsi jediná, kdo nemá koupený ještě žádný dárek a já asi ani tak brzo mít nebudu jak se znám :D

    SweetElis

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem v tom právě strašná, každý rok si říkám, že začnu nakupovat dárky včas a pak je stejně scháním na poslední chvíli :D

      Vymazat
  3. Nemám ani jeden dárek. A v práci to vypadá tak, že netuším, kdy nějaký koupím, protože chodím domů bůhví kdy (a rozhodně už se mi pak nechce jít pobíhat někam po obchodech)...
    http://werka13.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jej, tak to mě mrzí, že to máš v práci teď tak náročné.. ale snad to všechno zvládneš! :)

      Vymazat
  4. Super článek :) Jinak já už jeden dárek mám, to je poprvé, co mám dárek už v listopadu!:D
    One blondie life

    OdpovědětVymazat
  5. Neboj, můžu tě uklidnit, já teda jeden dárek mám :D:D :D :D a to je všechno :D :D :D.. Ale už vím, co komu koupím, jen nemám čas to dojít koupit, ale aspoň vím co, to se počítá! A soucítím s tebou, taky jsem teď přibrala a jsem z toho děsně na nervy... A to už začíná tak brzo sezóna plesů? To tedy koukám :) Určit nějaké hezké šaty vybereš :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale i ten jeden se počítá! :D ..já právě jsem letos úplně v koncích, absolutně bez nápadů, ale zatím ještě celkem v klidu :D ..já z toho ani na nervy nejsem, spíš mě to tak překvapilo a nechápu z čeho.. ikdyž za to nejspíš budou moct všechny ty cheeseburgery, hranolky, pizzy, kafe a čokolády :D Jojo. u nás ve škole ho máme hnedka na začátku prosince, tak jsem na to zvědavá :)

      Vymazat
  6. Já už dárečky máááám, jen teda ještě pro přítele ne, ale tam mám vymyšlených několik věcí, teď se na ně zajít podívat na život nebo probrouzdat internet a už bude úplně hotovo :). A už se těším, jak si pustím koledy, uvařím si čaj, zapálím svíčky a dárečky budu balit

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé, tak to se máš! :) Já byla dárky schánět dneska a těch lidí všude.. no hrůza! ..doufám, že už jsi i přítele vyřešila a budeš si moct užívat (před)vánoční pohodu :)

      Another Dominika

      Vymazat
  7. Pre mňa je vždy november najlepší mesiac v roku a aj teraz to tak bolo. :) A Cup of Style museli byť skvelé, raz by som sa s nimi chcela tiež stretnúť <3 To, že máš rada školu, je super. Ja tam už teraz tiež nechodím s odporom. Nie sme síce ešte celkom úžasná partia v triede, no aj tak sa nejako vieme podržať a je to tam fajn. Na články s vianočnou tematikou sa teším, teda dúfam, že nejaké také napíšeš. Inak Vianoce tiež úplne milujem a dnes som si už začala púšťať vianočné pesničky, vonku sneží, tak má to takú svoju skvelú atmosféru! <3

    DominicaLand

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za krásný komentář! :) Určitě je jednou potkáš! :) ..to je nejdůležitější! Asi v žádné třídě to není tak, že by to byla úplně úžasná a skvělá parta, ale hlavně, že se navzájem podpoříte :) To je super, užívej si vánoční čas :)

      Vymazat
  8. super článok ;) ja už darčeky priebežne pozerám a nejaké už dokonca aj mám :)) vzájomné sledovanie?

    Dominika Makarová fashion blog

    OdpovědětVymazat
  9. Mám veľmi rada tieto súhrnné články ! :) veľmi pekne napísané :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  10. No, proto já nezvládnu napsat žádný souhrnný článek za měsíc.. nikdy si nepamatuju ani to, co jsem si za ten měsíc koupila. :D Asi to budu dělat jako ty a psát si věci průběžně.
    Jinak já poslední dobou taky vůbec nestíhám. A nemrzí mě tolik ani to, že nevydávám články častěji, ale to, že nestíhám číst ty vaše a komentovat je. A když už se k tomu dostanu, tak mám pár blogů, na která jdu přednostně, a jedním z nich je i ten tvůj. Takže se vůbec na sebe nezlob, že si v článcích moc stěžuješ, protože mně to vůbec nevadí a stejně sem chodím ráda. :))
    KattyLife

    OdpovědětVymazat
  11. Pekný článok :)
    www.blogofmyfavs.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  12. No moc se těším na tvé vánoční články, Domi! A taky se moc těším na tvou giveaway, pokud bude a mimochodem tento článek je super, moc se mi líbí :) A prosím tě, jsi super blogerka a já mám tvůj blog moc ráda ♥ A jinak na Vánoce se taky moc moc moc těším, ale dárek mám zatím koupený jen jeden :D

    November Favourites

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem moc ráda, snad tě nezklamu! :)
      Děkuju strašně moc! ♥

      Vymazat
  13. Moc pěkné shrnutí, já dnes zabalila poslední dárky :D :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tyjo, tak to ti můžu tiše závidět.. já dneska koupila první dárky :D

      Vymazat
  14. Já dárky nějak vůbec neřeším a to si teprve teď když s mámou pečeme cukroví začínám uvědomovat, že bych možná měla něco vymyslet :D jinak Fakjů pane učiteli je naprostá bomba! Minulý týden jsem na to koukala a trhala jsem se smíchy :D Tak mě napadá... nepůjdeme společně do kina na tu dvojku? Konečně by nám to vyšlo :D
    Getmovin by Deni

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak pořád máš relativně času dost :D
      Přesně, já jsem se taky u toho zasmála jak už dlouho ne :D .. to by bylo fajn! Ozvu se ti :))

      Vymazat