F wishlist 2016 - Another Dominika

wishlist 2016

Tenhle článek jsem dala dohromady už na konci minulého roku. Ale na jeho vydání se dostalo až dnes. Aneb taky se vám stává, že si napíšete články do zásoby, které nikdy nevydáte, protože jednoduše na jejich vydání nemáte náladu?

O Vánocích jsem uklízela skříň a zjistila jsem, že mám příšerně šíleně moc oblečení, které nenosím. Protože nakupuju. Neustále. Impulzivně. A pak zjistím, že mám spoustu věcí, které nenosím místo toho, abych si koupila nějakou dražší věc, na kterou si už delší dobu myslím a na kterou samozřejmě nemám peníze, protože jsem je (zase) všechny utratila. Klasická Domča.
A tak jsem se rozhodla vytvořit tento wishlist věcí, které bych si během následujících měsíců ráda pořídila. A vím, že to jsou převážně věci dražší a že je rozhodně nedostanu jen tak od rodičů, budu si muset na ně našetřit a vydělat, ale věřím, že o to z nich budu mít větší radost.



1. Černé kotníčkové Conversky
Ano, jsem asi už jedna z mála, co ještě nemá ty své Conversky. Ale tenhle rok už se bez nich určitě neobejdu.

2. Černá kabelka
Klidně tuhle od Michaela Korse. A nebo jakoukoliv jinou, hlavně aby byla černá, aby se dala celá zapnout na zip a nerozpadla se po prvních pár použitích.

3. Hodinky
Původně jsem je měla dostat za maturitu, ale to jsem si nějak rozmyslela. A teď toho lituju, protože by se mi vážně hodily. A všudepřítomná reklama na Daniela Wellingtona zapůsobila i na mě a já ty hodinky prostě miluju.

4. Profi štětce
Kdyby jste jenom viděli, čím se líčím teď.. ikdyž ono je možná lepší, že je nevidíte. Protože je to děs a hrůza, tudíž nějaké lepší štětce bych ocenila. A vůbec nezáleží na tom, že ani nevím, k čemu se jaký používá.

5. Oblečení
I přes to, že jsem v úvodu psala, že mám oblečení až moc, ale jsou aspoň tyhle tři určitě potřebuju. Černá sukně je nutnost, potřebuju nějakou slavnostnější hlavně na zkoušky, ale zároveň i na běžné nošení. A kalhoty. Strašně nerada si je kupuju. 36 jsou mi v obchodě akorát, ale do týdne jsou mi obrovské a padají mi. 34ku sice zapnu, ale nesednu si v nich. Což je takovej hodně velkej nedostatek. A pak mi je taky spousta kalhot malých přes kotníky a paty. Takže tenhle rok hledám perfektně padnoucí modré a černé skinny jeans. Klidně dražší, jen ať mi sedí!

A co byste si tento rok rádi pořídili vy? :)

P.S. Tu zkoušku jsem dala.
P.P.S. První semestr je úspěšně za mnou!

CONVERSATION

81 komentářů:

  1. Ze štětců doporučuji bH cosmetics :))

    OdpovědětVymazat
  2. Naprosto skvělý wishlist, Domi! Všechny věci na něm bych taky potřebovala. Conversky taky ještě nemám a celkem se za to stydím, už si říkám fakt dlouhou dobu, že si je pořídím. Chtěla bych obyčejné černé, už jsem si je chtěla koupit v lednu, ale nakonec jsem dala přednost botám Nike. Tak snad v létě budou moje. Černou kabelku jsem dostala na Vánoce, ale potřebovala bych ještě nějakou černou, která bude větší a pevná, abych se v ní daly nosit učebnice. Hodinky bych potřebovala fakt nutně... Po Vánocích jsem se rozhodovala hodinky X boty. Nakonec to vyhrály boty. Štětce taky nutně potřebuji, už mám vybrané od BH Cosmetics, teď na ně jen našetřit. A oblečení bych taky potřebovala!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Peggie, děkuji moc! :)) Tyjo, tak to je úžasná shoda náhod! :) Conversky si určitě do léta pořídíme.. obě, dáme si to jako cíl, ok? :) Já sice taky jednu černou kabelku mám, ale víc jak jednu učebnici a sešit si do ní dát netroufnu ;) ..tak v každém obchodě doufám, že narazím na nějakou, která získá mojí důvěru a ono pořád nic :( ..boty jsou taky dobrá investice a určitě z nich máš velkou radost, na hodinky se taky jednou dostane :)

      Vymazat
  3. Gratulace ke zkoušce :) Hodinky nenosím, ale neříkám, že bych nějaké pěkné nechtěla :D Kalhot mám tunu, ale nosím na střídačku jen dvoje. A novou kabelku bych brala taky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji! :) Já je nenosím, protože žádné nemám :D ..ale docela bych nějaké brala, protože vytahovat třeba na cvičeních mobil je, abych se koukla, kdy už konečně skončí, není zrovna nejlepší ;) Já kalhot mám taky víc, ale nosím jen jedny a ani ty jedny mi nesedí nijak dokonale :D

      Vymazat
  4. Gratulujííí Domčo ♥ .. Jinak máme stejný problém.. nakupuji jako blázen a pak zjistím, že půlku nenosím, třeba proto, že to nemám k čemu nosit. Jinak já bych si také přála nějaké skvěle padnoucí džíny, poněvadž mi každé padají -_- :(

    SweetElis

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji! :) Tak to mám úplně přesně taky tak! ..ale poslední dobou se to fakt snažím omezovat.. ´třeba dneska jsem byla po nákupech, že se odměním za zkoušku a nevybrala jsem si vůbec nic :D

      Vymazat
  5. Gratuluji ke zkoušce (to byla ta z matiky?)! :) Nějaké nové štětce by se mi také líbily. Doma už jednu sadu štětců mám, ale líbily by se mi ještě nějaké další. Já si letos chci pořídit nové kolo a foťák :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji! Ano, přesně ta :( :D Jéé, to jsou hezké a užitečné věci, takže si jsem jistá, že budou tvoje :))

      Vymazat
  6. Trošku black widow wishlist :D co něco barevného, Domi? :D
    Getmovin by Deni

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Když já na ty barevný věci nejsem :D ..kdykoliv si koupím něco barevného, stejně to nenosím, jednoduše miluju černou, šedou a bílou :)

      Vymazat
  7. krásne vecičky, čiernu milujem :)

    OdpovědětVymazat
  8. Všetko toto by som tiež rada mala. Conversy sú pre mňa tiež zatiaľ len snom, ale už tento rok si ich konečne chcem kúpiť. Inak asi všetko. Tiež sa mi stalo ten v stredu, že som si išla kúpiť kabát a pridala som k tomu dve sukne a topánky. Ale aspoň to vynosím, dúfam. :)

    DominicaLand

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak koukám, že je nás tu víc, co na ty své vysněné první Conversky stále čekají :)
      Určitě! ..zrovna tyhle věci se ti v šatníku neztratí :)

      Vymazat
  9. Taky bych si ráda koupila tenisky, ale nižší :) A potřebuju nové rifle/džegíny

    OdpovědětVymazat
  10. Přesně tuhle kabelku chci taky! Jinak dobré pevné černé kabelky mají i v H&M :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V H&M jsem na ně koukala, ale nějak nezískaly mojí důvěru, ale uvidím, pokud nenašetřím na MK, tak nejspíš po nějaké z H&M šáhnu :)

      Vymazat
    2. Mám čiernu z H&M a neodporúčam po dvoch týždňoch kabelka stratila tvar a vyzerala hrozne, nie su to zlé kabelky ale na každodenne nosenie neodporúčam :) Možno som ale mala iba zlý model neviem.

      Vymazat
    3. Děkuji za komentář! Už asi chápu, proč jsem k nim tak obezřetná.. Právě potřebuji kabelku na každodenní nošení, takže jsi mě jen utvrdila v tom, že nebude nic pro mě..

      Vymazat
  11. Gratulujem Ti ku skúške, haha, to s tými nohavicami veľmi dobre poznám a v kozmetických štetcoch som sa tiež nikdy nevyznala, mám svoj jeden na púder a na všetko ostatné prsty, no nie?:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji! :) ..se štětcema jsem na tom úplně stejně :D Ale štve mě, že pak mám vždycky všechno strašně zapatlané ;)

      Vymazat
  12. Gratuluji Ti k zakončenému semestru a hotové zkoušce! :) Super Wishlist, Conversky jsou moje zlatíčka,to jsou boty deště :D Černá kabelka je nutnost! Chci si také pořídit nějaké dražší štětce,ale stále nevím od jaké značky :) Černá sukně je základ šatníku :D Také hledám džíny,ale nikde nic.

    ROSEMDIARY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc! ♥
      Tak když jsou Conversky taková zlatíčka, tak to se těším ještě víc na to, až si je koupím! :)

      Vymazat
  13. Kvalitní černé skinny taky heldám :) Jinak 2016 bude spíš asi obdobím pro kupování doplňků do bytu, příští víkend konečně postel, dál se hrozím, že potřebujeme koupit novou ledničku...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak nakupování doplňků si určitě užiješ! Já sama se už moc těším, až si budu jednou zařizovat svůj byt :))

      Vymazat
  14. Máš moc pěkný blog:) Hodinky Daniela Wellingtona jsem si zamilovala! Ale nejprve na ně našetřit:/
    štětce mám z aliexpresu a i přesto, že jsou hebké a na první dojmy super, ale mají své mouchy. Proto by se mi taky takovéhle profi hodily.
    A sukni černou do pasu naštěstí mám a jsem za ní ráda:)
    Super článek:)
    http://of-goldbook.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji! :) Jej, to mi povídej.. ale doufám, že si na ně našetřím, fakt jsou nádherný! :) Já sice na štětce z asijských e-shopů neustále čtu pozitivní recenze, ale nechce se mi je objednávat, nemám k nim důvěru ;)

      Vymazat
  15. Gratuluji ke zkoušce:) a wishlist je super a přesně jak říkáš:D s tím oblečením mám stějný problém! I když ho mám až nad hlavu stejně nosím jen prostě ty svoje nejoblíbenější kousky protože ostatní už mě jaksi omrzely takže taky šlo dost věcí teď ještě k tomu pře jarem pryč:D
    FASSHION MIND

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) Já myslím, že s tím oblečením je to takovej věčnej problém náš holek :D

      Vymazat
  16. Skoro všechno černé, přesně podle mého gusta! Moc pěkné věci:-) Ty hodinky vypadají fakt skvělel!
    www.jdeocestu.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  17. Pekný wishlist :) ja tam mám tento rok tiež Conversky, ale nízke biele a chcela by som tiež nejaké nové hodinky. Teraz mám celokovové MK a chcela by som niečo viac ležérne :)
    Owl Heaven

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) Tak ty se mi taky moc líbí, ale bílé by u mě bílé moc dlouho nevydržely :D

      Vymazat
  18. Štetce a hodinky DW sú tiež na mojom wishlist-e. Dúfam, že už čoskoro sa ich dočkám ♥

    http://accessoriesforbeauty.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  19. Jéé, to jsem ráda, že jsi toho někdo všimnul! :))

    OdpovědětVymazat
  20. Gratuluji k úspěšnému dokončení semestru! Wishlist je super, nějaké věci z něho taky potřebuji/chci. Například nějakou pořádnou černou tašku.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji! :) Jak tak čtu, tak sehnat nějakou pořádnou černou tašku je asi problém nás všech ;)

      Vymazat
  21. Mám to úplně stejně, taky si vždycky koupím hlavně trička ve slevě, a potom pláču, že nosím to stejné a k tričkům nemám co :D takže jdu do toho s tebou! :D kabelka vypadá úžasně a Convers jsou klasika, mně se líbí all black verze :)
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  22. Gratulujem k úspešnému semestru :). Z tvojho wishlistu by som brala štetce, lebo tie moje by asi tiež nikto nechcel vidieť! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc! :) ..ale pochybuju, že bys měla horší štětce jak já, to už snad ani nejde :D

      Vymazat
  23. Jéj aj ja som mala koncersky na svojom wishliste ibaže biele a teeraz som ich konečne dostala, čiže sa veľmi teším. pekný wishlist.
    NINAVE

    OdpovědětVymazat
  24. S oblečením to mám podobně, ale jsem hlavně hrozně vybíravá a strašně dlouho mi trvá si něco koupit a pak se na sebe zlobím, že nemám co na sebe :D Jinak černý conversky si přeju asi polovinu svého života a zatím pořád nic a nový jeany by se taky hodily, vzhledem k tomu, že jsem nedávno jedny roztrhla :)
    P.S. děkujuza krásný komentář :) Hodně štěstí s norštinou
    Young, Wild and Free

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To já nevím, jestli jsem vybíravá, nebo jestli v těch obchodech vážně nic nemají :D ..ale vždycky když nic nescháním, nakoupím si toho nejvíc ;)
      Tak snad si tenhle rok přání o Converskách splníme! :)
      Děkuju ♥

      Vymazat
  25. Já taky stále sháním nové a kvalitní štětce. Na Zoevu se stále chystám, ale pak peníze utratím za něco jiného :-)

    Jsi krasna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To znám až moc dobře.. ale tenhle rok věřím, že už je neutratím ;)

      Vymazat
  26. Také chci nějaké štětce, koukala jsem i na ty od značky Zoeva.
    SimonetaBlog

    OdpovědětVymazat
  27. Gratulujem k skúške :) Inak skvelý wish-list. Čo sa týka obyčajnej čiernej kabelky, to je skutočne základ. Vlastne všetky veci, ktoré si spomenula by som potrebovala aj ja, heh. Kika - Blog for smile

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc! ♥
      Tak snad se během tohohle roku přesunou z našich wishlistů do našich skříních :)

      Vymazat
  28. Zoevva štětce, to je můj sen! :D Snad na ně někdy našetřím :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
  29. Čo sa týka ZOEVA štetcov sama by som ich uvítala! :D Mám len pár takých základných, ale vždy zistím, že mi nejaký chýba a keď vidím koľko v drogériách stojí jeden...naozaj sa oveľa viac oplatí celá sada :)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mi povídej.. také po nich pokukuju všude možně a ty ceny, kolik chtějí za jeden ještě nějaké no name značky.. vždycky si říkám, že si počkám a pak objednám nějaké kvalitnější.. :)

      Vymazat
  30. Krásne vecičky, ani ja nemám ešte Convers, a ani neviem kedy ich budem mať, nakoľko mám v hľadáčiku iné,..ale taktiež po nich túžim, po červených alebo bielych :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tyjo, a to jsem si fakt myslela, že jsem jediná, co je ještě nemá :D ..ale tak doufám, že si pořídíš ty, které máš v hledáčku :)

      Vymazat
  31. I like your blog, its really dope.
    Do you want to follow each other?
    If you want, than follow me, and let me know in comments, so I can follow you back with pleasure.
    We can follow each other on Instagram @andjela.dujovic, let me know in the comments so I can follow you back.

    www.bekleveer.com
    xoxo

    OdpovědětVymazat
  32. Hi, nice blog! Follow for follow? Let me know, I'll follow you back! :)

    https://chicporadnik.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  33. Pěkný wishlist :) Nějakou kabelku a hodinky sháním taky a chápu tě taky mám problém sehnat na mě džíny :)
    Simma Blogg

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju! :) S džínami je to asi úplně nejhorší.. sehnat nějaké rovná se zázraku :D

      Vymazat
  34. Skvělý wishlist! Já mám také vyhlédnutý štětec od Zoevy a na černou kabelku jsem měla štěstí a ulovila jsem jednu perfektní v H&Mku :)
    Meet My Lovely World

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :)) Tak to se máš! :) Já se na ně sice taky chodím do H&M dívat, ale ještě jsem tam nepotkala TU pravou pro mě.. ale třeba se mi ji poštěstí ulovit právě tam :)

      Vymazat
  35. Tie isté hodinky ako na obrázku mám vo wishliste aj ja. Inak tú kabelku od Michael Kors odporúčam, mám dve a lepšiu som NIKDY nemala. Pritom jedna vyzerá ako nová a má skoro 2 roky :)

    Bari Bircak

    OdpovědětVymazat
  36. Štetce od zoeva mám..ale len základnú sadu na oči, a sú perfektné, ale myslím,že celkom fajn sa dajú nájsť aj v drogérií, alebo napríklad aj od značky Hakuro :) ..MK kabelku som si zadovážila aj ja už (konečne po 3 rokoch)..inak by som ale úplne všetko brala z tvojho wishlistu..a z toho nakupovania si nerob veľkú hlavu,určite nie si sama :D :)

    BeautyMuffin

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem ráda, že jsou tyto štětce tak skvělé :)

      Vymazat
  37. To nakupovanie poznám, tiež by som si najradšej kupovala veľa veľa vecí a potom.. peniaze sú fuč. Zo zoznamu by som brala fakt všetko :DD Ale kabelku asi nie, pretože som si len nedávno jednu novú kúpila, ale inak všetko :)

    Caroline

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D Tak to je přesný.. peníze vždycky strašně rychle zmizí ani nevím kam ;)

      Vymazat
  38. Super wishlist, já bych chtěla novou kabelku, jen si nemůžu žádnou vybrat buď je malá nebo velká :/ nic mezi, co by mi padlo do oka jsem ještě neviděla :-D tak doufám, že letos přijde ta pravá, která mě uchvátí na první pohled!
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  39. Super wishlist :) O kabelce Michaela Kors take premyslim. Jenom me trochu vadi, ze ji ma dneska kazdy. Take jsem se zamilovala do kabelek Coccinelle. Maji opravdu krasne kousky :)

    Poshlife

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na kabelky Coccinelle se podívám, slyším o nich poprvé :)

      Vymazat
  40. Hodinky bomba, nějaké takové si chci koupit, koukám po tissot značce. já jsem bez hodinek jak bez ruky.

    OdpovědětVymazat