F New In - Another Dominika

New In

Z tohohle článku jsem měla poměrně velký respekt. Přeci jenom poslední new in článek tu byl v říjnu, a tak jsem se děsila, co všechno od té doby v mé skříni přibylo. Ale nakonec toho zas až tolik není, alespoň tedy podle mých měřítek a vzhledem k tomu, že byly Vánoce a slevy, kterým jsem letos úspěšně odolala a koupila si v nich jen dvě věci. Úspěch!
A ano, barvy u mě zrovna moc nevedou. Miluju černou, šedou a bílou. A už se znám natolik, že nemám potřebu si kupovat barevné věci jen proto, aby můj šatník nebyl "tak jednotvárný". Stejně bych si je nikdy nevzala na sebe.

Začnu hned tou nejlepší věcí, do které jsem se zamilovala na první pohled. Vážně. Mohla bych to nosit pořád. Střih, délka, barva - jako kdyby tyhle šaty/svetřík šili přesně na mě!

F&F


Miluju jednoduchá volná trička bez zbytečných aplikací. A tohle tričko je toho přesně důkazem. Sice mám pocit, že bylo původně určený na spaní, ale who cares, na spaní by ho byla škoda.



H&M

A pokračuju v mé šedé mánii. Celou zimu jsem scháněla nějaký rolák, ale netoužila jsem za něj dát X stovek. Proto asi pochopíte moje nadšení, když jsem tento objevila v sekáči za 30 korun.

C&A

A od šedé se přesouváme k černé. K mojí nejoblíbenější barvě. Tenhle černý crop top asi nebude na každodenní nošení, ale byla to láska na první pohled. Jen do něj potřebuju trošku zpevnit bříško a sehnat k němu černou skinny sukni, protože k ní bude naprosto dokonalý.


Další kousek, který jsem si naprosto zamilovala. Šaty/dlouhé tričko je z toho nejpříjemnějšího materiálu,  asymetrické a má 3/4 rukáv, ehm, vážně ho nešili přesně pro mě?

Terranova

Ze předu obyčejné černé tričko, u kterého byste asi tu obří díru na zádech nečekali. Ale já ji miluju a myslím, že hlavně v létě ji ocením

River Island

A další láska na první pohled a dotek. Nejúžasnější košile, kterou jsem i přes její vyšší cenu v obchodě prostě nemohla nechat. No není dokonalá?

H&M

Hned jakmile jsem uviděla tohle tričko, věděla jsem, že musí být moje. To jsem ale ještě nevěděla, že nakonec budu mít dvě. Aneb to je tak, když s objednáním čekáte a najednou mají vyprodané eMko a poslední eSko. Tudíž koupíte eSko s tím, že se do něj nějak narvete. A pak koukáte, že nějakým zázrakem mají ještě jedno eMko, bez váhání ho koupíte, jelikož v eSku ani nemůžete dýchat. A tak máte dvě stejná tričko, jediné štěstí je, že to jedno můžete s klidním svědomím vrátit.

Zoot

Možná jste si všimli, že na všech fotkách se objevují jedny a ty samé kalhoty. A já konečně vím, co všichni mají na kalhotech z Topshopu. Protože jsou jednoduše dokonalé, nejradši bych je už ani nikdy nesundala.


Topshop

A na závěr tu mám dvoje boty. Hned jakmile jsem tyhle uviděla, věděla jsem, že bez nich neodejdu. Ikdyž ta cena stála za to, představuju vám nejdražší boty v mém botníku!

Esprit

Tyhle krásky jsem ulovila ve slevách, stály mě tuším dvě stovky a moc se těším na jaro, protože k mým jednobarevným (čti černým) outfitům budou naprosto dokonalé.
H&M

A co jste si za poslední měsíce koupili vy? :)

CONVERSATION

87 komentářů:

  1. Mám to s barvami stejně:) černá+šedá+bílá:D Ale pěkné kousky...:)
    Veronicas.life8

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nejlepší kombinace barev! ..alespoň teda co se oblečení týká :) A děkuji :)

      Vymazat
  2. nejvíc se mi líbí košile a boty

    Jsi krasna

    OdpovědětVymazat
  3. hrozně moc se mi líbí to s průstřihy :))
    www.plesatazpevacka.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné věcičky! :) Také miluji delší oversize věci :) Tu košili mám také,akorát v barevné verzi a naprosto ji miluji! :) Já si zrovna včera konečně koupila rifle,které mi sedí! :D

    ROSEMDIARY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Delší oversize věci jsou skvělé, hlavně teď do chladnějších dnů je miluju :) Tak to je super! :)

      Vymazat
  5. Roláky nakupujem v sekáči asi najradšej! :)

    http://nicolland.blogspot.co.at

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám sekáče ráda tak celkově, ikdyž v poslední době už v nich moc nenakupuji, proto jsem ráda, že když už jsem do jednoho zašla, že jsem tam natrefila zrovna na tenhle rolák :)

      Vymazat
  6. Skvělé nákupy :) Hodně pěkné kousky. Já jsem si naposledy koupila legíny a batůžek z Terranovy a pak jarní křivák a ještě zimní bundu už na příští rok :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji! ♥ Tak to se těším, až nám tyhle kousky ukážeš na blogu :)

      Vymazat
  7. Pěkné kousky :) Já mám sice poměrně dost barev ve skříni, ale v poslední době mám taky nejradši černou, šedou a třeba béžovou (bílá je hezká, ale pro čuně mého typu nepraktická) :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D Já vždycky, když mám na sobě něco bílýho, tak si dávám mnohem větší pozor.. znám se ;)

      Vymazat
  8. :) Šedá, černá a bílá jsou též moje nejoblíbenější barvy :D :) Ten croptop je dokonalý :3 Stejně jako ty ujíždím na košilích a límečcích :D :) Boty a skinny high jenas jsou nádherný :)

    OdpovědětVymazat
  9. áno, ani ja nie som veľmi na farby :D inak ten rolák je vážne nádherný, v sekáčoch sa niekedy dajú objaviť naozajstné poklady až za smiešnu cenu :)

    Hello, my name is Ev

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To máš pravdu! :) Asi do nich budu muset zavítat častěji :)

      Vymazat
  10. Waau kupila si si uplne topkove veci.. Tie rifle,kosela,topanky,proste top ..

    OdpovědětVymazat
  11. Tie topánky sú naozaj božské :-O

    Pozývam teba aj tvojich čitateľov na moju extra MEGA GIVEAWAY (4 súťaže v 1) v ktorej si môžeš zasúťažiť o poukážky ale aj o viac ako 40 pruduktov z kozmetiky, knihy či šperky

    OdpovědětVymazat
  12. Ten čierny crop top je dokonalý!! :)

    OdpovědětVymazat
  13. Já musím říci, že mi také přijde, že nosím hodně černou a šedivou, ale tedy jenom hlavně přes zimu, na jaře a v létě pořád nosím nějaké barvičky :) Moc se mi líbí tvůj černý crop top, ten je fakt super, takový by se mi také líbil :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já na léto mám pár berevných šatů, ale moje láska k černé/šedé/bílé je celoroční, takže převažuju i v létě :)

      Vymazat
  14. Ten rolák je krásny :) super vecičky :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  15. Šedá je super barva! Líbí se mi snad všechny vyfocené kousky. Máš super styl. :)

    OdpovědětVymazat
  16. Nádherné jednoduché kousky! :)Přesně takové v mém šatníku schází, pořád nikde nemůžu najít nějaké co by mi dokonale seděly. Ten roláček za 30kč je dokonalý a ty první šaty/svetr také - top! ♥

    SweetElis

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji! :) Určitě najdeš! Já vždycky nakupuju spíš tak náhodně, než že bych si řekla, že něco potřebuju a následně to hledala v obchodech.. takže až to nebudeš čekat, natrefíš na ty nejlepší kousky, co ti budou dokonale sedět :)

      Vymazat
  17. Krásné věcičky. Mě by se moc líbilo to šatové tričko a černé botky. :-)

    http://fashionweltlilly.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  18. Super hadry! Mám dost púodobný styl :) Já teď hodně sháním delší trika, nejlíp až pod zadek a nejlíp s rozparkem,a le nikde takové nedokážu sehnat. Přemýšlím, že si ho dokonce ušiju, takže chápeš, jak už musím být zoufalá :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D :D Jestli jsi na tom s šitím podobně jako já, tak tvoje zoufalství naprosto chápu :D

      Vymazat
  19. Taky miluju černou <3 moc hezké oblečeni sis koupila takové jednoduché :) Já teď celkem ulítávám na šatech a teniskách, mimochodem ty tvoje z H&Mka jsou boží <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám jednoduché oblečení nejradši :) Já šaty naprosto miluju, scháněla jsem nějaké teplejší na zimu, ale bohužel jsem žádné takové nesehnala :(

      Vymazat
  20. Najviac sa mi práve páčia džíny z Topshopu! :)

    OdpovědětVymazat
  21. Crop top je úplne krásny a tričko z terranovi sa mi moc lúbi. Též tie botičky sú parádne !

    OdpovědětVymazat
  22. Mně se nejvíc líbí košile, tu bych brala hned (mám na košile slabost) apak ten dlouhý rolák, ten je taky super.
    http://werka13.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
  23. Poslední dobou zjišťuju, že taky nějak směřuju nejvíc k černé barvě, ale není to záměrně :D Až když potom dojdu z obchodu a odstřihávám cedulky si uvědomím, že jsem si ZASE koupila něco černého :D

    OdpovědětVymazat
  24. Ty cerny boty jsou bozi! Nedavno mi podobne a me nejoblibenejsi odesly na vecnost a nemuzu za ne sehnat adekvatni naladu. A ta kosile!!:)

    OdpovědětVymazat
  25. krásne veci,ten prvý roláčik je parádny!

    OdpovědětVymazat
  26. Já myslím, že určitě.. aspoň u ostatních, já na ty barvy nejsem moc ani na jaře a v létě ;)

    OdpovědětVymazat
  27. Krásne veci, mňa by potešilo, keby sú niektoré vo výraznejších farbách, ale aj takto vyzerajú úžasne. Najviac sa mi páčia tie čierne topánky, naozaj sú nádherné!

    Bari Bircak

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) Já na výraznější barvy nejsem, když už chci zaujmout, tak spíš volím atypické střihy :)

      Vymazat
  28. tu košili z HM ma kamaradka je moc krasna!setjne jako vsechny ostatni veci:)

    All About Everything

    OdpovědětVymazat
  29. Tričko jsem tvůj terapeut je boží :))

    OdpovědětVymazat
  30. Tak to jsou nádherné věci! Nejvíce se mi líbí ten top/tílko? A pak košile :D
    www.piosek.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  31. Tak v botech se shodnem hnedka! Jsou krásné, mám podobný styl :D ale co se týče oblečení, tak mám radši uplejší věci, ve kterých mi vynikne postava a cítím se jako žena, nebo jak to říct, aby sis to nepobrala špatně. Doma mám ale taky jedno šedé tročko, které je mi volné a zbožňuju ho, ale nosím ho buď jen doma nebo si ho v léte zastrčím do úzkých riflí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vůbec to neberu špatně, naopak to chápu :) Já se v uplém vršku necítím moc dobře, mám ráda volnější vršek a uplý spodek :)

      Vymazat
  32. Naprosto miluju šedé oblečení, takže za mě top první 3 věci!:)
    LadyCaterpillar

    OdpovědětVymazat
  33. Krásne veci, hlavne to tričko "terapeut" A croptop :) <3
    www.blogofmyfavs.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  34. To druhé tričko sa mi strašne páči :) Jednoduché, pekné a vyzerá byť aj pohodlné. Kika – Blog for smile

    OdpovědětVymazat
  35. TO jsou naprosto skvělý kousky! Zrovna něco podobnýho jako máš na prní fotce sháním, ale bojím se, že v tom budu vypadat jako stará mladá. Nosíš to s džínami nebo i bez?
    A to druhý triko je boží.
    Prolhaná Mrcha

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju! :) Nosím to i s džínami i jenom třeba s punčocháčema/silonkama :)

      Vymazat
  36. Ty máš tak skvělý a podobný styl tomu mému. Miluji jednoduchost a hlavně černou barvu a bože koupila sis fakt naprosto skvělé kousky! Každý bych brala :D Nejvíc se mi líbí to šedé tričko a černé dlouhé tričko ♥

    OdpovědětVymazat
  37. Za mně košile a rolák, také jsem jeden ulovila v sekáči, to vypadá, že u mě za chvilku bude další new in.... Bože, nepíšu nic jiného! Krásní věci jsi ulovila :)

    OdpovědětVymazat
  38. Šedá je teď má "must have" barva. Miluju jí a vůbec si v ní nepřijdu jako šedá myška. :-) Ten rolák je super!

    OdpovědětVymazat
  39. Šedá a černá jsou nejvíc top barvy ! Navíc tyhle kousky jsou fakt parádní ! Dokonce jsem si z Prahy odvezla podobné černé botky :)

    OdpovědětVymazat
  40. Tak to sú ale parádne úlovky. Veľmi krásne veci si si pokúpila. Hlavne tie rifle a topánky sú krásne.

    OdpovědětVymazat