F I look forward - Another Dominika

I look forward

Ahoj!
Dneska asi vynechám moje oblíbené dlouhé úvody a rovnou se pustím do psaní tohohle článku. Asi tři články nazpátek jsem psala, že bychom se vždycky měli na něco těšit. Ať už to bude úplně cokoliv, protože nám to aspoň na chvilku vykouzlí úsměv na tváři, budeme mít něco, k čemu se můžeme upnout a co nám pomůže překonat to, čím si teď procházíme.
A na co se to tedy těším já?
Na jaro
..protože mi přijde, že tahle zima je už vážně moc dlouhá. Když jsem se v úterý probudila a viděla venku napadlý sníh, doufala jsem, že to je jen špatný vtip. Bohužel nebyl. Prosím, prosím, ať už je jaro, sluníčko a hezké počasí!

Na inspiraci
..protože ta mě poslední dobou úplně opustila a nemám nejmenší tušení, o čem na blogu psát. Teda pokud nechci každý den vydávat deníčkovské články, protože ty mi jdou víc než dobře. Každopádně se těším na to, až mě sluníčko dobije energií, já načerpám inspiraci a nakopnu tohle svoje blogování.
Na dopsání seminárek
 ..protože to nemá konce. Když jsem dneska do seminárky na daně začala psát o tom, že Chorvatsko je oblíbenou letní destinací pro Čechy, myslela jsem, že mě klepne, tohle nemůžu odevzdat. A podobný pocit mám u všech "blábolů", co jsem doposud napsala. A tak jen doufám, že to během příštího týdne dosesmolím a učitelé mi to neomlátí o hlavu. 

Na léto
..protože až začne léto, bude to znamenat, že jsem seminárky úspěšně odevzdala a ať už zkouškové dopadne jakkoliv, v lěté bude za mnou. A hlavně, budou prázdniny, volno, teplo a prostě všechno to, co mám ráda, když teda nepočítám svoje narozeniny, jak mi sakra už může být 21?

Na Mandrage
..protože už za pár dní jdeme se spolubydlící na jejich koncert! Sice nejsem nějaká jejich skalní fanynka, ale paradoxně je to skupina, kterou jsem na živo viděla nejvíckrát. A když už nic jiného, tak každý důvod vypadnout z koleje je víc než jenom dobrý.

Na Conversky
..protože si je v březnu konečně pořídím. Po mých vysněných černých kotníčkových toužím už šíleně dlouho, že už je nejvyšší čas si je konečně koupit a udělat si radost.

Na radosti
..protože to je to nejlepší. A je úplně jedno, jaké budou.
A na co se těšíte vy? :)

CONVERSATION

46 komentářů:

  1. Great quote, s powerful! I agree (:
    Nice blog, dear!

    www.caterina-m.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. Krásny článok ♥ Aj ja sa veľmi teším na jar, som rada že je konečne "za rohom" :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Po dnešku mám spíš pocit, že je jaro ještě pěkně daleko :( :D

      Vymazat
  3. pěkný článek:) moc ti držím palce ke zkouškám a ohledně seminárek! už se taky jinak těším na sluníčko! když bylo jeden den teplo a další den jsem se probudila, za okny sníh, chtělo se mi brečet.
    http://of-goldbook.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju! :) ..ten pocit jsem měla taky, naposled dneska ráno :D

      Vymazat
  4. Nejvíc ze všeho se těším na jaro. Na sluníčko, zpěv ptáků, zeleň a jarní oblečení. Na léto se tolik netěším, protože vedra velmi těžce nesu. Na druhou stranu odpadne vstávání do školy a to bude nádhera. A ještě se těším na všechny knížky, které přečtu

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jaro jsi popsala přesně! :) To je mi líto, že vedra těřko snášíš :( Já z těch velkých veder sice taky nejsem nijak nadšená, ale pořád lepší, než když je zima ;)

      Vymazat
  5. Jo, je fakt, že na léto se poslední dobou těším spíš proto, že to znamená konec zkouškovýho a nekonečný VOLNO. Juhuu. Na conversky se ani netěším, protože je nosím už teď a trošku tím sabotuju tu zimu, stejně jako koženou bundou, na kterou je asi pořád ještě velká zima, ale já tím prostě nějak přivolávám jaro :D a kolikrát jdu běhat a říkám si, jak je tam hezky a pak zjistim (jako včera), že jsou 3 stupně :D už to chce fakt teplo, kdy si vezmeš jen kraťasy a tričko a nemusíš se balit 3ma vrstvama a řešit, co si vzít na legíny, aby ti netuhly stehna :D
    www.getmovincz.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak tím přivolávej jaro dál a třeba se zadaří a KONEČNĚ se ho dočkáme :)) To mi povídej.. za okny vidím sluníčko, vyjdu ven na lehko a klepu kosu, klasika :D

      Vymazat
  6. U nás sme tak nejako zaseknutí medzi zimou a jarou. Sneh už nie je (hoci mám napadnúť ešte), slnko svieti, no vonku je stále pod nulou a fúka chladný vietor. Ja sa ale teším tiež na jar, na celý tento týždeň, budúci a potom máj - lebo sú maturity a tak nám veľa odpadáva a budeme mať aj voľno. Na máj celkovo, mám rada tento mesiac. Na výlet do Paríža. na koniec školského roka a na to, ako budeme robiť s triedou pred školou mexickú vlnu z prostredníkov (najobľúbnejšia prázdninová aktivita) a na leto celkovo. :)
    DominicaLand

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mexiská vlna musí být super, chtěla bych ji vidět :D ..a moc si užij výlet do Paříže! :)

      Vymazat
  7. Tvoje články mi vždycky ohromně zlepší náladu. Tenhle je nabitý spoustou pozitivní energie! Za to ti děkuju. :-) Jinak já se taky nejvíc těším na jaro, na tu pohodu, kterou s sebou přináší.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vážně? Tak to jsem moc ráda! Ani nevíš, jak jsi mi teď zlepšila náladu ♥ Děkuju! :)

      Vymazat
  8. Moc hezký článek:) a radost z Conversek jsem si dneska taky udělala takže chápu že se na ně už taky těšíš!:D:)
    FASSHION MIND

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vážně? Tak to je náhoda :D ..já si s nimi udělám radost nejspíš "až" příští týden :)

      Vymazat
  9. U nás už našťastie svietilo dnes slniečko, sneh už nechcem ani vidieť! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to se máte! Tady v Praze ráno byl pro jistotu zase sníh.. sice méně než v minulém týdnu, ale stejně :D

      Vymazat
  10. Držím palce s dopsáním seminárky. Taky se těším na jaro, na sluníčko, které mi dodá inspiraci, nakopne mě! :)

    ChicByJane.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  11. Aj ja sa už neskutočne teším na jar. Tak skvelo sa ráno vstáva, keď sa pozrie človek z okna a slnko krásne svieti. Ten sneh by som už asi naozaj nezniesla, už ho bolo viac než dosť. :/

    OdpovědětVymazat
  12. Super článek :) Já se asi nejvíc těším na jaro a sluníčko, abych konečně vyvětrala svoje nové TOMS ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tvoje Tomsky jsou dokonalý! ♥ ..ani se ti nedivím, že se těšíš, až je budeš nosit :)

      Vymazat
  13. Jsem taková ta skalní fanynka Mandrage a moc se na ně těším! :) Navíc od včera jsem nadšená ještě víc. Do ČR dojede jeden z mých největších oblíbenců, Martin Garrix ♥. A já už co nejdříve budu kupovat lístky :). Je to jeden z mých největších snů a je na dosah. Mám tak skvělou náladu celý den a myslím, že mi ji jen tak něco nezkazí :D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je strašně moc super! :))) Moc ti to přeju, že se ti takhle splní sen ♥

      Vymazat
  14. Třeba hned na jaro se vyloženě těším, každé vykouknutí sluníčka mi vykouzlí úsměv na tváři :)

    OdpovědětVymazat
  15. Úplně super článek! :) Já se těším na jaro, až konečně bude trochu tepleji, všechno rozkvete a já budu moci odložit bundy a budu moc chodit jen v triku a mikině. Těším se na červen, protože za prvé už budu mít dávno po přijimačkách a taky protože jedu s kamarádkou k moři. Těším se na léto, protože bude (doufám) pořádně teplo a budu mít konečně prázdniny. A pak se těším na další den (zítřek), protože se určitě stane něco magického nebo šťastného a kouzelného. :) Každý den je něčím vyjimčený! :)
    DENYII

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju! :) Tak to je strašně moc super, že se těšíš na tolik věcí! :) Tvůj závěr komentáře je kouzelný, moc ti za něj děkuju ♥

      Vymazat
  16. Moc hezky napsané ;)
    Též se těším na léto - bude po zkouškovém! :D Avšak teď se nejvíce těším na Velikonoce- můžu péct ve velkém :D pak na Majáles!

    OdpovědětVymazat
  17. Moc hezký článek! Já se těším na jaro, až vytáhnu všechny ty jarní/letní kousky a na třítýdenní dovolenou :)
    Meet My Lovely World

    OdpovědětVymazat
  18. Super článek Domčo! :) Já se na jaro taky moc těším a nějaká ta inspirace by mi taky bodla a tvoje deníčkové články čtu moc ráda, takže je klidně piš každý den :D :D

    SweetElis

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já myslím, že číst je každý den, by nevydržel snad nikdo :D Ale moc děkuji! ♥

      Vymazat
  19. Strašně se těším na léto, vážně mega moc a s tím se pojí i to, že se moc těším na conversky. Ty boty miluju a na léto jsou jistě úplně ideální. Už mě začíná vyčerpávat jak je jeden den hezky a z toho napadne pomalu 10 centrimetrů sněhu. Kdo na to má být zvědavý? :D no každopádně si budeme asi na to léto muset ještě chvíli počkat, ale já věřím, že se dočkáme :D

    Maris Novotná

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mi povídej! Já se ráno pomalu bojím podívat z okna :D ..ale snad se aspoň dočkme brzy opravdového jara :)

      Vymazat
  20. Držím palce pri písaní seminárnych prác :) Určite to zvládneš!
    Na leto sa už nesmierne teším, už chcem teplo a voľno! <3
    31shadesofaubergine

    OdpovědětVymazat
  21. Já se těším na léto a až budu mít po státnicích :)
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  22. Krásný článek, opravdu mě oslovil! Já se nejvíce těším na tu vůni jara, kvetoucí stromy, bzučící včelky, lehčí oblečení, sluníčko, práci na zahrádce.. A konečně pomalu lepší zeleninu v obchodech, protože ty rajčata přes zimu jsou fakt odporné.

    Piosek
    www.piosek.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat