F Favourite Youtubers - Another Dominika

Favourite Youtubers

Dala jsem si sama sobě slib, že tady na blogu nebudu šířit negativní energii. Takže místo toho, abych si stěžovala na to, jak je na nic psát v horečkách přepadovej test z mikra (ještě teď se mi chce z toho brečet), tak vám napíšu o tom, jak je být nemocná vlastně fajn. Do školy skoro nechodíte (a když už tam náhodou jste, tak to vyjde nastejno, jako kdyby jste tam nebyli), jedete si domu ve středu (protože na mikro ve středu prostě musíte, co kdyby jste náhodou psali - BINGO, psali jste - jinak by jste to samozřejmě zabalili v úterý a hned po daních si to namířili domů) a co je na tom nejlepší, máte najednou moře času na to, se dívat na filmy a na videa.
Já už jsem sledování youtuberů hodně protřídila a omezila, a tak jsem tady s pár tipy na ty, kteří prošli mojí čistkou a kteří podle mě za to fakt stojí.

Kovy
Z pánské části youtuberů sleduju jen Kovyho. Maličko mě teď děsí boom okolo něho, kdy je všude vychvalován a oceňován. Ale věřím, že to Kovy ustojí a bude stále tak skvělý.
A Cup of Style
Z holčičí části sleduji už více youtuberek. A holky z ACOS patří mezi moje nejoblíbenější snad hned od té doby, co začaly pravidelně natáčet.



Shopaholic Nicol
Další youtuberka, kterou asi ani nemusím moc představovat. Pamatuju si, jak jsem před možná už dvěma roky náhodně na YT klepla na nákupní haul z Primarku právě Nicol s Kačí a myslela jsem si, že jim je tak maximálně patnáct. Ale hned mi byly sympatický a to stále trvá.

Dorota Noon 
Od těch více známých se konečně přesouváme k těm méně známým. A začneme rovnou asi mojí nejoblíbenější youtuberkou - Dorotou Noon. Na jejím kanále je mix videí, různá témata, ale snad všechny mě baví. A přijde mi hrozná škoda, že zrovna ona nemá více odběratelů, zasloužila by si je.



Hanneton Monde
Tuhle slečnu jsem si hned oblíbila, je sympatická, milá, optimistická. Jo a teď je na Maltě, její vlogy? Miluju!
LetterToMyWardrobe by Natal
Další milá slečna, od které mám nejradši její vlogy a samozřejmě hauly - stejně jako já miluje nakupování v sekáčích.


Flabgee
Je skvělá, svá a nedělá z youtubování žádnou velkou vědu - mnozí by si z ní mohli vzít příklad.



P.S. Stále ležím doma s antibiotikama, takže ocením všechny rady a tipy na to, na co se podívat. Moc děkuju!
P.P.S. Kdybych psala nějaké nesmyslné komentáře u vašich článků, nejspíš to bude důsledkem kombinace antibiotik (proč vždycky schytám ty největší, nejhnusnější a nejvíc páchnoucí?), prášků na kašel, paralenů a teploty.

P.P.P.S. A nekonečně nekončící DĚKUJU za komentáře u minulého článku, jste nejlepší! ♥

CONVERSATION

76 komentářů:

  1. Já třeba nesleduju ani jednoho a z těch co jsi uvedla znám dva :D A cup of style - protože mě kámoš upozornil, že jsem na jejich videu z Půlmaratonu a Shopaholic Nicol :D Ne, že by mě ty videa nebavily, občas jo, ale nesleduju nikoho pravidelně a je to spíš náhoda, když si je pustím... na youtube mám radši písničky, covery od různých "youtuberů - zpěváku" a nebo videa z talentových soutěží, to sleduju mnohem víc :)
    www.getmovincz.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky tvému komentáři jsem se na video z Půlmaratonu podívala ještě jednou a objevila tě v něm! :)) Vážně máš můj obdiv, že jsi to uběhla :) Já zase nemám ráda covery nebo videa z talentových soutěží, tak spíš jedu ty písničky a občas nějaký to video :)

      Vymazat
  2. Tak se kočko brzo uzdrav, antibiotika jsou sr**** sice mi tu nemoc většinou vyléčí a způsobí mi jich nejmíň dalších 5. I když máš články kde si stěžuješ, tak ti vždycky tak úžasně zkombinuješ, že to je naprosto super článek :) Kovy je super a hlavně i když ho člověk potká tak je naprosto normální a rád si s tebou popovídá, Gameball je též super :D ACOS a Nicol jsou youtuberky který si opravdu zaslouží tolik odběratelů, pravidelná videa, nestěžují si na zlé komenty, nešíří svojí negativní náladu a hlavně se usmívají a mají skvělá videa :) Já ještě ráda Patty Image a jejího Roberta, rozhodně doporučuji, předávají ve svých videích neskutečně moc energie :) Rozhodně se musím na tyto další holčiny podívat, Flabgee je boží, miluju její vlasy :D

    ROSEMDIARY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Doufám, že tě teď aspoň trošku potěším, jelikož si se stala výherkyní mé Giveaway, kontaktovala jsem tě na tvůj email, těším se na tvoji odezvu :)

      Vymazat
    2. Díky tvému komentáři u mého předchozího článku jsem si na tebe při psaní tohohl článku vzpomněla, protože zas tak akorát "na všecko nadávám", ale jsem ráda, že to (opět) nevyznělo tak strašně :D Ty jsi Kovyho viděla osobně? To se máš! :) Úplně s tebou souhlasím, holky z ACOS a Nicol si tolik odběratelů zaslouží :)
      Už jsem ti odepsala, ještě jednou děkuju! ♥

      Vymazat
  3. Shopaholic Nicol je dle mého názoru nej nej nej! ♥ Moc ráda taky sleduji cvičící videa od Domči z dblog.cz ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ♥ Já teda dblog.cz nesleduju, ale na nějaké cvičící videa se ráda kouknu :)

      Vymazat
  4. Poznám len cup of style, určite si pozriem nejaké tvoje tipy na youtuberov :)

    OdpovědětVymazat
  5. Wow, tak abych pravdu řekla, tak znám jen Shopaholic Nicol a holky z ACOS, ale nesleduji nikoho ze zmíněných. Asi nejsem ten typ, co by koukal na videa youtuberů, ale když už, tak vsázím na PewDiePie. Není zrovna podobný těm, co jsi zmínila, protože komentuje hry a dělá všelijaké kraviny, ale na zasmání bezvadné :D. A když bych tedy měla vybrat nějakou tu slečnu, tak za mě Peťa z LovelyHair! Pro mě nejlepší tady z té oblasti :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Každému se líbí něco jiného :) Péťu moc sleduju, mám ráda jen její "Blogerku a drogerku", ale úplně miluju její vlogy spolu s Mírou :))

      Vymazat
  6. tak o týchto som ani nevedela okrem shopaholic nicol :)) pozrem si ich bližšie všetky :)

    Dominika Makarová fashion blog

    OdpovědětVymazat
  7. Super tipy. :) Keď budem mať čas, určite si niektorých pozriem.
    Victoria's secrets

    OdpovědětVymazat
  8. Krásny článok a máme podobný vkus na obľúbených youtuberov až na 2 sme sazhodli :)

    OdpovědětVymazat
  9. A Cup of style mají opravdu super videa z cestování, to si vždycky užiju, cool článek (y)

    me traveller BLOGSPOT

    OdpovědětVymazat
  10. Kovyho sleduju ráda, má dobrý smysl pro humor. :)
    Find joy in the ordinary

    OdpovědětVymazat
  11. Skvělý článek! Hned jsem zašla na YT a zkoukla tvé oblíbené youtuberky a rovnou jsem je začala i sledovat;-) Jinak mě z kluků nejvíc teď baví MenT, ale to se taky každou chvíli mění:-D Přeji ať se brzy uzdravíš!
    www.jdeocestu.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  12. Taky už těch youtuberů nesleduji tolik. Vlastně na ně ani moc nemám čas. Ale až někdy budu mít, zkusím některé z těch, co jsi právě jmenovala, protože jsem ani jediného/jedinou z nich ještě neviděla a některé ani podle jména neznám. :D Což bude asi způsobeno tím, že z českých občas kouknu jen na GetTheLouk, jinak jsem víc na zahraniční YTbery. :)
    Upřímně s tebou soucítím, já měla v zimě nasazený penicilin a vzápětí chemoterapeutika, protože už mi druhé atb dát nemohli, a obojí bylo strašně obrovské a nechutné a fuj! *blicí smajlík*
    Tak ti přeji brzké uzdravení, ať už to do sebe nemusíš cpát.:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já zase nesleduju GetTheLouk ani zahraniční youtubery, nějak jsem si k nim nenašla cestu :)
      Děkuju! :)

      Vymazat
  13. Vacsinu z nich poznam a mam ich rada:) super napad na clanok:)

    OdpovědětVymazat
  14. Do Hanneton Monde som sa zapozerala chvíľu pred jej odchodom na Maltu a teraz sa teším na každé jedno video. Potom mám rada dievčatá z acos, ale Shopaholic Nicol ma už prestala baviť. Ostatných ani nepoznám :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem ráda, že tady ještě někdo zná Hanneton Monde :)

      Vymazat
  15. Jeeej ďakujem za inšpiráciu niektoré slečny nepoznám ! Idem to napraviť
    Pokiaľ chceš u mňa prebieha jarná giveaway o parfém a ine :) http://fashion-paradis.blogspot.sk/2016/04/jarna-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  16. Znám plno dalších, ale jak vidím neznám zdaleka všechny:D aspoň mám tipy na někoho nového:)
    FASSHION MIND

    OdpovědětVymazat
  17. Já znám fakt strašně moc youtuberů ale sleduji jich vážně málo :D Ale kovy patří mezi mé oblíbené youtubery, ten má fakt super videa :)
    http://whimsiccal.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  18. Vidím, že máme hodně společných oblíbenců, ale souhlasím s tím, že KOVY je nejlepší. Má chytrý humor a vtipná videa. Fakt borec. :)

    OdpovědětVymazat
  19. Najradšej mám ACOS hlavne preto , že blogujú a ich štýl písania ma veľmi baví :) Ja mám rada ešte The Nattiness , ktorá má blog aj YT :)
    withkass.wordpress.com

    OdpovědětVymazat
  20. Pokud se chceš zabavit, mrkni na videa Not so funny Any. Mám ji moc ráda :)

    OdpovědětVymazat
  21. Super článek! :) Z těchto youtuberů/youtuberek pravidelně sleduji A cup of style, Shopaholic Nicol a Hanneton Monde - všechny holky jsou vážně super!! :) jinak díky za další tipy! :)

    OdpovědětVymazat
  22. Fajn článek Domi :) Já z těchto tvých youtuberů/rek sleduji jenom Shopaholic Nicol a A cup of Style a musím říct, že mám moc ráda i Péťu LovelyHair to je taková má top 3 :D

    SweetElis

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Eli, děkuju :) Já Péťu moc nemusím, ale není špatná :)

      Vymazat
  23. Priznám sa, že youtuberov moc nesledujem. Jediné mená, ktoré mi niečo hovoria sú Shopaholic Nicol a A cup of Style, pretože mali nejaké spoločné video, na ktoré som náhodou natrafila.
    Páči sa mi však, že sme si sadli s témou článkov, pretože aj ja som aktuálne pridala na svoj blog článok o mojich obľúbených spevákov, speváčkach a skupinách, tak ak máš záujem, tak sa určite pozri :)

    OdpovědětVymazat
  24. jedine koho sledujem z tohto vyberu je cup of style inac viac sledujem zahranicnych ktory cestuju ako fun for louis alebo ben brown :)

    galantosfun

    OdpovědětVymazat
  25. Ja mám ešte rada Emily Canham (:

    Daniela

    OdpovědětVymazat
  26. Díky za článek, nějaké youtubery jsem neznala a určitě se na ně kouknu, např. na
    Hanneton Monde.

    OdpovědětVymazat
  27. Já se tedy musím přiznat, že na sledování youtuberů nemám vůbec čas, ale když mám, tak se koukám na sacconyjolies - ty jsou boží :). Snad ti bude brzo líp a snad vše ve finále ve škole dobře dopadne. Konečně už budou prázdniny za chvíli :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Líp mi už je, ale pořád to není žádná velká sláva.. snad se to nějak všecko zvládne a bude konečně léto! :)

      Vymazat
  28. Já moc Youtubery nesleduju, nemám na to prostě čas. Ráda si pustím holky z ACOS, Shopaholic Nicol a Natálku.
    Meet My Lovely World

    OdpovědětVymazat
  29. Ja jsem youtuberum nejak neprisla na chut. Jediny, na koho obcas koukam, je notsofunnyany, ta je super :)

    xxx

    CITC FASHION BLOG

    OdpovědětVymazat
  30. Shopaholic Nicol ! <3
    Soo nice blog ! I am Your newest GFC follower :)
    Kisses,
    LaMarthisse

    OdpovědětVymazat
  31. Jeej Kovyho mám tiež veľmi ráda! :) Keď som narazila na jeho kanál, tak som všetky jeho videjká pozrela hádam za 2 dni :D Baví ma jeho humor :) No a baby z ACOS a Nicol Shopaholic taktiež milujem! :)) A menší typ odo mňa: určite si pozri Hoggyho! :) Ten má tiež skvelý zmysel pre humor a jeho videá sú fakt plné smiechu a kvalitné. :))
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na Hoggyho se občas taky podívám, jeho videa jsou fakt vtipný a dává si na nich záležet :)

      Vymazat
  32. these guys are so funny! thanks for sharing your list, gonna check out some of them :)

    http://notjessfashion.com/bali-high

    OdpovědětVymazat
  33. Až na jednu slečnu znám všechny. :))

    OdpovědětVymazat
  34. O Dorotě jsem zrovna nedávno u někoho slyšela, že jí má taky rád, ale mě nějak nezaujala, nevím proč. Jinak Anetu mám taky ráda, akorát ne vždycky mám půl hodiny čas koukat na její vlogy z Malty :D Jinak super výběr, stejný článek mám zrovna na blogu taky, ale zmiňuju spíš youtubery, které spíš moc lidí nezná :)
    http://hollychicc.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Její vlogy jsou delší, takovej už menší seriál, ale mám je moc ráda :)

      Vymazat
  35. Hezký článek, tři z nich neznám, zbytek ano, nejraději mám Shopaholic Nicol, zatím mi je nejblíž a přijde mi nejoriginálnější a vtipná.:) Mám ráda lidi, co si vtipně dokáží ze sebe udělat srandu a rozesějí i ostatní.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  36. ACOS a Nicole sú klasiky a na ich videá sa vždy teším. Poznám ešte Flabgee, tak sa idem pozrieť aj na ostatné, ktoré nepoznám :)

    OdpovědětVymazat
  37. Videá od Acupofstyle a Shopaholic Nicol si vždy rada pozriem! :) Ostatných youtuberov nepoznám, takže si ich hneď idem pozrieť!

    OdpovědětVymazat
  38. Sice některé z nich znám a viděla jsem pár videí, ale pravidelně sleduji jen zahraniční youtubery. Nemohu si pomoct, ale ten projev mi přijde přirozenější. Mezi nejoblíbenější patří - Kathleen Lights, Nicole Guirrero, Zoella, Carli Bybel, ...
    Ráda bych tě pozvala na moji giveaway: Veronique beauty

    OdpovědětVymazat