F Beauty News | Winter - Another Dominika

Beauty News | Winter

Už několikrát jsem si říkala, že si přestanu kupovat tolik kosmetiky. A stále se mi to nedaří, spíš se mi děje přesný opak. A tak jsem tady s dalším beauty news článkem. Většina produktů jsou dárky. Buďto ty, které jsem našla pod stromečkem, nebo ty, které jsem si nadělila sama. Celý článek je takovým first impression, ale možná právě tím bude autentičtějším.
Tak co se třeba nechat inspirovat a udělat si něčím ještě radost?

Mixa
Další dva produkty do mojí "Mixí" sbírky. Tentokrát je to krém na obličej, který jsem si už strašně dlouho přála vyzkoušet a za to čekání to stálo. Krásně se roztírá a pleť získá krásný heboučký nádech. Micelárka je už takovou klasikou, tak jsem moc ráda, že mám další do zásoby, pomalu jsem už začínala být nervózní, že mi dochází.


Avon
Jak jási přála, abych od nějaké série produktů měla rovnou celou řadu. A taťka mi tohle přání nevědomky splnil. Vybral mi vůni vanilky se santalovým dřevem, která je překvapivě naprosto božská.


Bomba do koupele od Bomb Cosmetics
Teprve s objevím všemožných bomb do koupele, dostalo koupání ve vaně naprosto nový rozměr. A tahle bomba tenhle rozměr ještě více překonala. A navíc vidíte toho sobíka? Největší roztomilost!


Salicylový líh od Bione
Od Bione jsem vám tady na blogu už jeden produkt ukazovala, konkrétně pleťové sérum, se kterým jsem spokojená, takže logicky jsem si pořídila od Bione i něco dalšího. Tenhle líh vás nejspíš svojí vůní porazí, ale na pleť je skvělý.

Šmoulí maska od Freemana
Antistresová modrá maska na obličej? Tak tu jsem musela mít. Masky od Freemana mám celkově moc ráda, můžu je jedině doporučit.


Catrice
Značku Catrice jsem si moc oblíbila, což už z mého blogu můžete vědět. Poslední dobou mi doma do sbírky přibylo hned několik nových produktů, ale i těch, které jsem si koupila znovu. Novinkama je pudr, konturovací paletka, tužka na obočí či lak na nehty. Stálicemi pak tekuté korektory či báze pod make-up (která se mi ale na fotku nějakým zázrakem nevešla). Miluju pudry od Rimmelu, ale po tolika letech jsem chtěla vyzkoušet nějaký jiný, a tak jsem šáhla právě po tomto. Jsem spokojená, ale do budoucnosti si nejsem jistá, jestli se k tomu od Rimmelu zase nevrátím. Konturovací paletku jsem vyhrála u Alex. Trošku jsem se obávala, co zrovna já s ní budu dělat, ale dala jsem jí šanci a k mému překvapení to funguje. Doporučuju.


 Krém na ruce EOS
Tohle bylo mega překvapení od mojí kamarádky. Krémy na ruce od Eosu jsem chtěla už dlouho vyzkoušet a jsem fakt strašně moc ráda, že ho konečně mám. Voní božsky.

Sprej od VS
To nejlepší jsem si nechala nakonec. Po spreji od VS jsem toužila strašně dlouhou dobu a tyhle Vánoce se můj sen splnil. Miluju ho a pokud po něm taky tak toužíte, pořiďte si ho.


A co je nového ve vaší kosmetické taštičce?

P.S. Kdybyste chtěli o nějakém produktu si toho přečíst víc, dejte mi vědět.

CONVERSATION

25 komentářů:

  1. Eos krém mě nikdy nelákal, vlastně jsem netoužila ani po těch slavných balzámech na rty, ale minulé Vánoce se ke mně dostaly hned dva. Jsou fajn, ale žádný zázrak. Sprej od VS bych chtěla aspoň očichat, ale to bych asi neodolala a utrácela :D Masky od Freemana mě moc nezaujaly, ale ta barva nemá chybu :D Z Avonu mám v téhle parfemaci sprej a mám ho moc ráda. Micelárku od Mixy mám v zásobách a brzo na ní přijde řada, krém jsem měla ve vzorečku a ještě jeden vzoreček na mě čeká a taky mi docela vyhovoval :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ten krém od EOSu je fakt super! A nějaký produkt od Victoria's Secret bych taky chtěla vyzkoušet. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tiež mám to obdobie kedy si poviem že si už nič nekupim, lebo toho mám strašne veľa vždy sa najde niečo čo ešte nemam :D a značku catrice tiež milujem, výrobky mi prídu velmi kvalitné a za super cenu :)

    Srdečne ťa pozývam na giveaway na mojom blogu ❤

    OdpovědětVymazat
  4. Ten EOS krém jsem taky dlouho chtěla a jsem s ním spokojená:) Taky mě neminulo šílenství kolem sprejů od VS, ale když jsem je zkoušela, tak mi vůbec nevoněly a radši si koupím pořádný parfém než jen lehký sprej, co vydrží pár hodin...
    Sim in the Bubblegum

    OdpovědětVymazat
  5. Ten krém bych také ráda vlastnila, ale odrazuje mě ta cena.
    U mě přibyla pouze rtěnka od NYX. Ale už se těším na novou paletku od Maybelline, která má v ČR vyjít neznámo kdy.
    Blog na zabití

    OdpovědětVymazat
  6. Moc pekné darčeky :) Dnes som si akurát i ja kúpila micelárku a krém od Mixy, tak som zvedavá, ako mi budú sedieť. Moja kozmetická taštička momentálne prekypuje množstvom novej kozmetiky, plus teraz do toho tie neskutočné výpredaje, samozrejme ma všetko láka a stále by som niečo kupovala :D

    OdpovědětVymazat
  7. Mixa krémy jsou super , také je kupuji :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Ja mám Mixu veľmi rada, v zime je skvelá :)

    OdpovědětVymazat
  9. Tu Avon vanilkovou řadu si určitě pořídím, musí krásně vonět!
    Beauty by K. + u mě na blogu najdeš soutěž o parfém

    OdpovědětVymazat
  10. O značke Mixa som počula ale ešte som ju nevyskúšala. Catrice značka patrí k mojim obľúbeným. Tiež vlastním tekuté korektory a kontúrovaciu paletku, s ktorou som veľmi spokojná :)
    Tiež mám problém s nakupovaním kozmetiky. Práve včera som si upratovala svoju "skrinku" s make-upom a vyhodila som asi tak polovicu. Ale za chvíľu si ju určite naspäť dokúpim, ako sa tak poznám :)

    OdpovědětVymazat
  11. Mne sa nákupy kozmetiky v poslednej dobe darí obmedzovať, ale zas mi toho veľa pribudlo v podobe darčekov a výhier, ale to sa neráta však? :D Najviac ma zaujala tá bomba do kúpeľa, je mega roztomilá! :)

    OdpovědětVymazat
  12. Tá bomba je úplne super!:D A Catrice som si obľúbila v poslednej dobe aj ja a doposiaľ ma nič od tejto značky nesklamalo. No a VS sprej vonia skvelo, no skúsenosti s ním nemám.

    Lily of the valley

    OdpovědětVymazat
  13. Sprej od VS mám už od léta snad a vůbec neubývá. Mám ten modrý a je super. Značku Catrice mám taky hodně v lásce a teď plánuji koupit make-up s kapátkem.
    SimonetaBlog

    OdpovědětVymazat
  14. Kde jsi koupila tu modrou masku? Je skvělá, ale k nám do Tety jí přestali dodávat :/.. Micelárku od Mixy také používám a jsem s ní maximálně spokojená :)

    OdpovědětVymazat
  15. Krém na ruce od Eos jsem dostala od kamarádky k Vánocům :) Masku od Freeman obdivuji už dlouho s vůní čokoláda-jahoda, ale všechny voní krásně. Od Mixy mám tělové mléko a Bomb cosmetics miluju. Naposledy jsem měla čokoládový muffin :) Já pod stromečkem objevila také spoustu beauty novinek :)
    Meet My Lovely World

    OdpovědětVymazat
  16. O niektorých značkách som ešte nepočula, no všetky produkty vyzerajú zaujímavo! :)
    Caroline

    OdpovědětVymazat
  17. Ta bomba do koupele je nejvíc roztomilá :D ♥ Na značku Bione slyším z každé strany jen pozitivní ohlasy, takže asi také něco zkusím :) Masky od Freemana jsou i u mě stálicí, jen si teda potrpím na černou peelingovou :) Dost by mě zajímalo jaká je ta báze pod makeup od Catrice, chodím kolem ní pořád, ale ne a ne si jí donést domů :D Jinak mockrát děkuji za milý komentář k mému návratu ♥ Jsi zlatá! :)

    Pauline's Tiny World

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Báze pod make-up od Catrice je skvělá, nenašla jsem nic, co bych jí mohla vytknout, taky proto jsem si ji koupila znovu :D
      Vůbec nemáš za co děkovat, jsem moc ráda, že jsi zpátky! ♥

      Vymazat
  18. Domi, jak ses poprvé cítila, když jsi vyzkoušela ten salicylový líh? Moje pleť úplně hořela, chvilku štípala a bylo to strašně nepříjemné :D Každopádně za ty výsledky to stojí, protože se mi od léta pleť o hooodně zlepšila. Pořád to není podle mých představ, ale už to není tak hrozné. Ze začátku jsem ten líh používala pravidelně, ale teď to omezuji kvůli zimnímu období, protože mám pak pleť strašně vysušenou.
    Krém od EOS je fajn, chtěla bych si pořídit ten růžový.

    HAUL | Kosmetický wishlist 2016

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bylo to zvláštní, už jenom když jsem k líhu čuchla, tak mě to docela vyděsilo, je to fakt síla :D Ale na pleti mi nijak zvlášť nevadí, jsem zvyklá od Tea Tree olejíčku, že na pleti chvilku pálí a tohle byl podobný pocit :)

      Vymazat
  19. Micelárku od Mixy jsem taktéž zkoušela, ale strašně mě štípala, takže jsem se vrátila ke své garnierové. A strašně bych chtěla zkusit, jak voní ta sada od Avon, jen když to slyším sbíhají se mi sliny :D!

    OdpovědětVymazat
  20. Tú ANTAKNE sadu by som chcela vyskúšať celú :D

    OdpovědětVymazat
  21. Jééj Mixa, tiež ju mám rada. Najradšej mám ich odličovač na oči - ak si ešte neskušala, odporučam, je najlepší zo všetkých, čo som kedy mala.
    Catrice som si tiež obľúbila, mám momentálne od nich makeup, korektor, lícenku... Majú celkom fajn produkty.
    Štýl ženy

    OdpovědětVymazat