F Únor | 2017 - Another Dominika

Únor | 2017

Nemůžu uvěřit tomu, že už další měsíc tohohle roku je za námi. A je to další měsíc, u kterého jsem ráda, že už je u konce. Rok 2017 mi zatím moc nesedí, ale alespoň tenhle měsíc byl lepší jak ten předešlý. A jestli tenhle trend bude pokračovat, tak se mám na co těšit!

  •  Koncert Pavla Callty. Nálož pozitivní energie. A štěstí.
  • Kafe.
  • Norština. Konečně jsem se dokopala k tomu, abych se ji začala učit. A moje představa o tom, že je vlastně hrozně easy, protože je to kombinace angličtiny a němčiny, se hodně rychle rozplynula. Úspěšně mám za sebou první lekci.
  • Mám nový mobil! A je to hrozný nezvyk, když najednou mobil reaguje na to, co po něm chcete. 
  • Kafe.
  • Čtení.
  • Továrna na sny.
  • Seriál Nová holka. Hádejte, kdo za poslední měsíc zkouknul všechny díly všech sérií?
  • Blog.
  • Trollové. Už jsem hodně dlouhou dobu neviděla něco tak roztomilého, krásného a s tak milým happy endem. 
  • Mám zase o něco kratší a tmavší vlasy. Miluju to.
  •  Kolej. Moje minulá (a budoucí) spolubydlící odjíždí na Erasmus, a tak se mi na půl roku odstěhovala. A to znamenalo, že mě od února čekala opět nová. Už třetí za poslední rok a půl. Což kdyby mi někdo řekl, než jsem nastoupila na vejšku, tak bych na něj asi jen zírala a pak se začala smát, že to je nesmysl, že přeci budu mít od začátku až do konce jen jednu. Ale někdy se to holt nevyvíjí tak, jak bychom si přáli. S touhle holčinou to bylo takový hodně klidný, jedno ahoj když jsem odcházela do školy a druhý ahoj, když jsem se z ní vrátila. Dneska se odstěhovala. Zvláštní pocit. Kterýkoliv den po dnešku, mě může čekat zas někdo další.
  • Škola. Tenhle semestr je pro mě docela hard, předměty mi moc nesedly a budu s tím hodně bojovat, ale opravdu to moc chci zvládnout. Zatím nic nevzdávám. 
  • Smutek a strach.











P.S. Tenhle článek měl být protkán fotkami. Fotky jsou vyfocené a bezpečně uložené na paměťové kartě, která mi nejde připojit k počítači. Tolik o tom, když se jednou rozhodnu mít hezký článek.

P.P.S. A jaký byl Váš únor?

CONVERSATION

29 komentářů:

  1. Můj únor byl takový o ničem, a hrozně složitý co se týká rozložení času (povinnosti x radosti). Také se mi zatím úplně nelíbí, jak se tento rok vyvíjí, a snažím se dělat vše pro to, aby se to změnilo :) Přeji ti, ať je nová spolubydlící fajn, a ať se ti daří na vše, na co sáhneš ♥ Určitě to zvládneš! ♥

    Pauline's Tiny World

    OdpovědětVymazat
  2. Jéé, strašně se mi líbí, jak jsi celý článek pojala! Taky jsem byla na koncertu Pavla Callty a bylo to super <3

    OdpovědětVymazat
  3. To je moc fajn styl článku, doufám, že bude i za březen. :) Já si únor užila skvěle, konečně přišlo volno po zkouškách a tak jsem doháněla resty s kamarády, uklízením, čtením a tak dále. :)
    A doufám, že nová spolubydlící bude fajn. :)
    Andrea Mokrejšová

    OdpovědětVymazat
  4. Hezký shrnutí, docela si mě pobavila tím mobilem :D Tak jsu zvědavá na fotky, až se zadaří. S tou kolejí to musí být blbý, furt někdo jiný, snad se ti tam nastěhuje někdo fajn a na delší dobu. No zhodnocení února mám v plánu napsat dnes do diářku, bylo ve znamení praxe, sportu, poprvé LaserGame, poprvé darování krve, focení, čas s nejbližšími :ú

    OdpovědětVymazat
  5. Snad na koleji vychytáš dobrou duši. Proto jsem si rovnou hledala byt a na kolej za celou vysokou nešla. Ať se daří a březen bude snad lepší.

    OdpovědětVymazat
  6. Držím ti palce aj v marci :) Ja v poslednej dobe nemám na nič čas, kiežby som si ho našla na to čítanie kníh :)

    OdpovědětVymazat
  7. Určitě se to bude zlepšovat, každý měsíc bude lepší a lepší :) Ty jo, norština, tak snad ti to sedne líp, než předměty tento semestr :) což už se asi stalo :D
    O svém únoru jsem právě dopsala článek, tak se koukni, jestli chceš :)

    eLblog

    OdpovědětVymazat
  8. I bez fotek je článek pěkný :) Koncert musel být moc fajn! A dobrý výběr písniček.

    Můj blog: Cosmokočka

    OdpovědětVymazat
  9. Milujem články, v ktorom sú prihodené nejaké playlisty! ♥ veru máš pravdu, vždy sa to nevyvíja tak ako by sme chceli :( ja ti držím place, aby si mala hlavne dobrú spolubývajúcu a zvládla školu, pretože dnes žiadna výška nie je ľahká. :/

    ORLLING

    OdpovědětVymazat
  10. Tak to pozitivní u tebe převládá, to je skvělé. Se školou to mám obdobné s tím hard, sice předměty mi celkem sednou, ale je toho tolik, že by se jeden po....:)
    Můj únor byl super.:)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  11. Můj únor se nesl na vlně zklamání a útrap, protože se nám nepodařilo koupit náš vysněný domeček, rozbil se mi telefon, spadla mi zrcadlovka a ztratila jsem rtěnku Nars.. :( a dál už raději ani nepokračuji.. no děs.. doufám, že Březen bude mnohem lepší :)

    OdpovědětVymazat
  12. Krásny príspevok!! Seriál New Girl milujem najviac na svete! Už som ho videla asi 3x celý!

    SASHA´S LIFE

    OdpovědětVymazat
  13. Skvelý článok! Hard life mám teraz v škole aj ja, ale viem, že to zvládneme! :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  14. Pěkné a super je, že máš nejvíce radostí. Také tomu nemůžu uvěřit, že už je další měsíc fuč. S takovým tempem máme za chvíli léto. Jinak máš super hudební vkus :)
    Inspiration by Linda

    OdpovědětVymazat
  15. Krásný článek! Moc ti držím palce ať tvá nová spolubydlící je super! Já jsem si za únor oblíbila Ariany album Dangerous woman. (že už ho poslouchám od té doby co vyšlo, to nevadí, že ne?)
    S láskou
    ♥JORIES♥

    http://basic-whitegirl.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  16. Tak nejdřív k těm radostem:)
    Knížku Továrna na sny si přeju jen, co ji Anie začala psát a teď ji nutně potřebuju :D tak snad už brzy se dočkám!
    Trollové jsou naprosto nejrozkošnější! <3
    A ohledně spolubydlící ... já mám téměř od začátku spolubydlící z Afghánistánu (ale žila v rusku) a to je slečna, která na mě absolutně nebere ohledy. Má přehozený režim, takže chodí spát, když vstávám a budí mě pořád dokolečka ve 2 ráno sprchou, ve 3 ránou mi u hlavy vaří vodu na kafe a svítí bůh ví do kolika. Je prostě zvláštní a hrozně mě tu deprimuje její příromnost :D Navíc nevětrá (když vyvětrám, je naštvaná a ihned jde okno zabouchnout), zatahuje žaluzie, takže slunce nevidím a spí právě přes den jako nenormální bytost :D takže vstává kolem 6 večer a já mám jediné štěstí, že většinou končím ve škole pozdě.

    Tak snad se ti bude dařit v měsíci březnu! Už bude zase o něco víc sluníčka, tak už to snad bude i milejší O:)
    http://of-goldbook.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to zní úplně jako noční můra! Fakt s těma spolubydlícíma je to někdy úplně na nic, to by člověk ani nevěřil, co všechno může začít.. Doufám, že to tam s ní teďka nějak doklepeš a pak třeba buduš mít nějakou fajn spolubydlící :)

      Vymazat
  17. aj tak je to milý článok :) školu zvládneš! a potom letoooo :)) tú nórštinu ti závidím :)

    OdpovědětVymazat
  18. Tyhle depresoidní myšlenky jsem měla minulý týden, protože škola začala. Teď ten druhý jsem nějaká přemotivovaná jakože joo to zvládnu... asi to je i tim jasnějším a sluníčkovějíším počasím, to na mě neskutněčně působí a nebo chmury zaháním cvičením u toho vzdy vypnu, navíc změna už na mě po třech týdnech začíná být vidět tak mě to o to více motivuje :) drž se, zase bude líp, nic netrvá věcně ;)

    www.double-claire.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  19. Já musím říct, že můj únor byl skvělý, doufám, že to takhle půjde i po zbytek roku. Jinak ti moc držím palce, abys tu školu zvládala a nějak překonala svůj strach a smutek, vím, že jsi silná. ♡

    By Chanel.

    OdpovědětVymazat
  20. To je pravda, ten čas veľmi rýchlo letí! Ešte len pred chvíľkou bol Silvester. Aj pre mňa je tento semester dosť náročný, keďže som si vybrala o dva predmety viac, ako som pôvodne plánovala, ale tak nejak sa to snáď utrasie :)
    Caroline

    OdpovědětVymazat
  21. Trollov som ešte nevidela, ale chcela by som :D Tie hračky si pamätám ešte z detstva :D
    A How would you feel je totálne kráásna pesnička <3
    World of Nicol | Narodeninová GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  22. držím palce, aby sa ti tie radosti budúceho mesiaca všetky vyplnili :)

    Desire fashion blog

    OdpovědětVymazat
  23. Továrnu na sny bych si chtěla přečíst :)

    OdpovědětVymazat
  24. Tak doufám, že si s novou spolubydlící padnete do noty a letní semestr bude díky tomu aspoň o trochu lepší!:)
    Jinak na trolly se chystáme kouknout taky a určitě doporučuju zkouknout Sign, taky moc pěkněj animák:)

    OdpovědětVymazat
  25. To je úžasné, že jsi začala s norštinou! Snad v ní budeš úspěšná!

    Ahmad Tea Haul

    OdpovědětVymazat
  26. Norština? Wau, to zní super! :-)
    Dvakrát kafe v seznamu mě pobavilo :D Máme to stejně :D
    Jinak s tou spolubydlící mě to mrzí, ale znáš to..všechno zlé je k něčemu dobré :-) Tak hlavu vzhůru

    OdpovědětVymazat
  27. Únor je podobně špatný i u mě...:/ můžeš si o něm přečíst zde:
    Lifestylebirdie - top za měsíc únor
    Ta kolej mě mrzí..já jako jedináček jsem na každém dlouhodobém pobytu (jazykové pobyty nebo Erasmus) tvrala na samostatném pokoji. Vůbec si neumím představit, že bych s někým pokoj sdílela, přijde mi to jako velmi osobní věc...převlíkaní, spaní atd!! :/ Na jednu stranu může být se spolubydlící sranda, může se z ní stát báječná kamarádka a člověk netrpí na samotu, ale musim říct, že já se vždy bála, že by mi na pokoj přišel někdo "divný". I ze zkušeností kamarádů nikdo neměl se spolubydlícíma dobré zkušenosti...:/ Budu držet palce, aby se to zlepšilo!

    OdpovědětVymazat